Рецепт Алу Гобі фото

Алу Гобі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Капуста, Картопля, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Звичні овочі відкриються перед вами з нового боку, варто тільки додати східні спеції. Хочу поділитися з вами рецептом індійської кухні, як приготувати "алу Гобі" : тушковані картопля і капуста.

Люблю такі прості і швидкі страви з додаванням букета ароматних спецій. Індійська кухня рясніє рецептами, які підходять для дієтичного та вегетаріанського столу. Готуйте з користю і задоволенням!

  • Картопля - 3 штуки
  • Цвітна капуста - 1 штука (середня)
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Зерна гірчиці - 1/2 чайних ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка (подрібнений)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Braai - 1 Ст. Ложка (рубана)
  • Перець червоний пекучий - За смаком
алу Гобі - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, цибуля очистіть.
алу Гобі - фото крок 2
Відваріть картоплю в мундирі, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.
Капусту бланшувати протягом 2 хвилин, остудіть і розберіть на суцвіття.
алу Гобі - фото крок 3
Розігрійте на сковороді рослинне масло, опустіть в нього зерна гірчиці і дочекайтеся, поки вони почнуть клацати. Додайте зерна зіри, кардамон і червоний перець.
алу Гобі - фото крок 4
Додайте дрібно нарізану цибулю, обсмажте до рум'янцю.
алу Гобі - фото крок 5
Тепер черга капусти. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте протягом 5-7 хвилин.
алу Гобі - фото крок 6
Додайте картоплю, kurkumu, koriandr, сіль і готуйте під закритою кришкою протягом двох хвилин.
алу Гобі - фото крок 7
Подавайте з рубаною кінзою. Смачного!