Рецепт Салака тушкована фото

Салака тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

На мою рецептом салака гаситься з морквою, помідорами, селерою і цибулею. Виходить дуже смачне і ароматне блюдо, до якого підходить будь-який гарнір.

Опис приготування:

Рецепт салаки тушкованою я вичитала в журналі. Коли готувала її для вас, забула сфотографувати, що вийшло. Тому скористалася своєю старою фотографією, де я гасила салаку з оливками. Хоча я не люблю оливки, так, хотіла догодити чоловікові. Тепер салака тушкована у мене йде з овочами. Смачно і просто.

  • Salaka - 400 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Помідори - 2-3 штук
  • Корінь селери - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
салака тушкована - фото крок 1
Всі овочі помийте, чистий. Моркву і селеру натріть на крупній тертці. Лук подрібніть. Помідори наріжте часточками, але поки відставте в сторону. Викладіть цибулю, селера і моркву в сковороду, политу олією. Гасіть на середньому вогні.
салака тушкована - фото крок 2
Помийте і випатрати салаку. Краще відрізати голови. Викладіть до овочів.
салака тушкована - фото крок 3
Тепер додайте помідори. Посоліть за смаком і накрийте кришкою. Нехай гаситься до повної готовності салаки. Хвилин 20. Після відкрийте кришкою, посипте тушковану салаку свіжою зеленню і тушкуйте ще 5 хвилин.
салака тушкована - фото крок 4
Салака тушкована подається з вашим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти