Рецепт Маринована салака фото

Маринована салака
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
Святковий обід
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Маринована салака - чудова закуска на святковому столі. Її можна додати в салат і красиво розкласти на тарілці.

Опис приготування:

Маринована салака готується просто. Хоча і вимагає багато часу. Маринад звичайнісінький, після маринування на першому етапі рибка буде здаватися дуже пряної і гострої. Але потім вона добре просочиться олією і стане ніжною. У холодильнику рибка зберігається довго. Рецепт манірованной салаки складається з декількох простих кроків. Приємного вам апетиту.

  • Salaka - 2, 5 кілограма
  • Кип'ячена вода - 600 мілілітрів
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 40 мілілітрів(30%)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
маринована салака - фото крок 1
Промийте рибку. Випатрайте і відріжте голови.
маринована салака - фото крок 2
Тепер приготуємо маринад. Закип'ятіть воду, додайте оцту, сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком і гвоздику. Все перемішайте.
маринована салака - фото крок 3
Викладіть рибу в пластиковий контейнер, залийте маринадом.
маринована салака - фото крок 4
Через 24 години злийте маринад.
маринована салака - фото крок 5
І очистіть салаку від хребтів.
маринована салака - фото крок 6
Тепер знову викладаємо рибу в контейнер, шарами. Кожен шар прокладаємо кільцями ріпчастої цибулі і поливаємо рослинним маслом.
маринована салака - фото крок 7
Закрийте кришкою і поставте в холодильник. Маринована салака буде готова вже на наступний день!

Схожі рецепти