Рулетики з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від одних і тих же страв, тоді спробуйте урізноманітнити раціон і приготувати дивно апетитні, соковиті і оригінальні рулетики з грибами і сиром в домашніх умовах.
Це неймовірно цікавий рецепт приготування рулетиків з грибами і сиром в листах лазаньї і соусом на основі кольорової капусти. Обов'язково варто спробувати це блюдо, так як воно дивує новизною смаку і оригінальним зовнішнім виглядом.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гриби - 150 грам
- Шпинат - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершковий сир - 200 грам
- Кольорова капуста - 250 грам
- Сир - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
1. Насамперед необхідно вимити, злегка обсушити і нарізати гриби. На сковороді розігріти олію і відправити туди гриби. Обсмажити їх до готовності, посолити і поперчити за смаком.
2. Шпинат потрібно трохи припустити, а потім приправити сіллю або спеціями. Паралельно можна зайнятися соусом. В рецепт приготування рулетиків з грибами і сиром буде використовуватися досить оригінальний соус. На сковороді розтопити вершкове масло і додати туди подрібнений часник. Обсмажити його трохи, а потім додати розібрану на суцвіття капусту. Влити трохи води і молока. Гасити капусту до м'якості, а потім збити в блендері, додати пару жмень тертого сиру.
3. В якості основи для рулетиків в даному випадку будуть використані вузькі листочки лазаньї. Їх потрібно опустити на пару секунд в гарячу воду, щоб вони стали м'якими. Потім розподілити по всій поверхні сирний сир і викласти шпинат з грибами.
4. Акуратно згорнути рулетики і викласти їх у жароміцних форму, змащену вершковим маслом. Цей простий рецепт рулетиків з грибами і сиром можна доповнити також гострим або томатним соусом, наприклад.
5. Залишилося тільки вилити зверху рулетів раніше приготований соус і присипати зверху тертим сиром. Надіслати форму в духовку приблизно на 25-30 хвилин.
6. Коли рулетики з грибами і сиром в домашніх умовах готові, їх можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу.