Рецепт Рулетики з кабачків з грибами фото

Рулетики з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Страви з начинкою
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам необхідно приготувати закуску, то зверніть увагу на рулети з кабачків, які начиняються грибочками і сиром. Це дуже ніжне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим гостям.

Опис приготування:

Щоб знати, як приготувати рулетики з кабачків з грибами, зовсім не обов'язково читати багато кулінарної літератури або дивитися тематичні передачі. Адже можна просто вивчити цей покроковий рецепт і приготувати смачне і легке блюдо.

  • Кабачки середні - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Печериці - 400 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сир - 200 грам
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистіть і промийте під водою. Подрібніть його в пюре. Зробити це можна за допомогою блендера, або ж перейдіть шматки цибулі кілька разів через м'ясорубку.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 2
Кабачки вимийте, за бажанням зніміть з них шкірку. Натріть кабачки на дрібній тертці, покладіть в миску. Додайте до них розпушувач, сіль і poperčite, ретельно перемішайте.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 3
Мартенс відділи Желтков. Останні додайте в миску з кабачками. Просійте до них борошно, ретельно все перемішайте. Білки охолодіть і збийте з дрібкою солі. Акуратно введіть їх в тісто.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 4
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Застеліть деко пергаментом для запікання (або змастіть його рослинним маслом). Вилийте на нього тісто, запікайте корж тридцять хвилин до рум'яної скоринки.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 5
Поки в духовці печеться корж, вимийте і наріжте для начинки гриби. Розігрійте рослинне масло в сковороді, обсмажте на ньому пластинки шампіньйонів. Влийте вершки, тушкуйте гриби двадцять хвилин, щоб випарувалася зайва волога.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 6
Готову начинку викладіть на злегка остиглий корж. Намагайтеся розподіляти гриби якомога рівномірніше. На цьому етапі можна знову посолити і поперчити страву.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 7
Зверху присипте гриби натертим на тертці твердим сиром. Можна брати будь-який сорт, головне, щоб він був не дуже солоний і ніжний на смак.
рулетики з кабачків з грибами - фото крок 8
Поверніть рулет, упакуйте його в харчову плівку. Надішліть в холодильник просочуватися. Якщо хочете подати рулет гарячим, тоді загорніть у фольгу і відправте в духовку ще на десять-п'ятнадцять хвилин.

Схожі рецепти