Рулетики з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідно приготувати закуску, то зверніть увагу на рулети з кабачків, які начиняються грибочками і сиром. Це дуже ніжне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим гостям.
Щоб знати, як приготувати рулетики з кабачків з грибами, зовсім не обов'язково читати багато кулінарної літератури або дивитися тематичні передачі. Адже можна просто вивчити цей покроковий рецепт і приготувати смачне і легке блюдо.
- Кабачки середні - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Печериці - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Сир - 200 грам
Ріпчасту цибулю очистіть і промийте під водою. Подрібніть його в пюре. Зробити це можна за допомогою блендера, або ж перейдіть шматки цибулі кілька разів через м'ясорубку.
Кабачки вимийте, за бажанням зніміть з них шкірку. Натріть кабачки на дрібній тертці, покладіть в миску. Додайте до них розпушувач, сіль і poperčite, ретельно перемішайте.
Мартенс відділи Желтков. Останні додайте в миску з кабачками. Просійте до них борошно, ретельно все перемішайте. Білки охолодіть і збийте з дрібкою солі. Акуратно введіть їх в тісто.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Застеліть деко пергаментом для запікання (або змастіть його рослинним маслом). Вилийте на нього тісто, запікайте корж тридцять хвилин до рум'яної скоринки.
Поки в духовці печеться корж, вимийте і наріжте для начинки гриби. Розігрійте рослинне масло в сковороді, обсмажте на ньому пластинки шампіньйонів. Влийте вершки, тушкуйте гриби двадцять хвилин, щоб випарувалася зайва волога.
Готову начинку викладіть на злегка остиглий корж. Намагайтеся розподіляти гриби якомога рівномірніше. На цьому етапі можна знову посолити і поперчити страву.
Зверху присипте гриби натертим на тертці твердим сиром. Можна брати будь-який сорт, головне, щоб він був не дуже солоний і ніжний на смак.
Поверніть рулет, упакуйте його в харчову плівку. Надішліть в холодильник просочуватися. Якщо хочете подати рулет гарячим, тоді загорніть у фольгу і відправте в духовку ще на десять-п'ятнадцять хвилин.