Свинячі рулетики з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гаряча закуска або повноцінне блюдо, яке можна подавати до столу з гарніром і овочами - це м'ясні рулетики, вони досить універсальні. А смак який! Рекомендую обов'язково спробувати.
Хочу розповісти вам, як приготувати свинячі рулетики з грибами і сиром в неймовірно хрусткій паніровці всього за якихось півгодини. Це відмінний рецепт, який під силу повторити навіть новачкові на кухні. Повірте, від таких рулетиков просто неможливо відірватися. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!
- Свинина - 5 скибочок
- Гриби - 5 штук
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир - 50 грам
- Борошно - 3 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 4 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ось такий досить простий, але дуже апетитний набір продуктів вам буде потрібно.
2. Для початку скибочки свинини відбийте трохи з двох сторін.
3. Гриби вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками.
4. Сир натріть на тертці.
5. Свинину посоліть і поперчіть за смаком. Змастіть невеликою кількістю вершкового масла.
6. Зверху викладіть гриби.
7. Підсолити трішки і присипте сиром.
8. Акуратно згорніть рулетиком.
9. І закріпіть край зубочисткою.
10. У невелику мисочку вбийте яйця, додайте дрібку солі, збийте.
11. Кожен рулетик занурте в яйце і обваляйте в борошні з усіх боків.
12. Потім знову занурте в яйце ...
13. ... І в панірувальні сухарі, в які можна додати за смаком спеції і ароматні трави.
14. Обсмажте рулетики з усіх боків до рум'яної скоринки на сковороді з розігрітим маслом.