Свинячі рулетики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт свинячих рулетиків з начинкою стане в нагоді всім, хто думає, що б такого смачненького на цей раз приготувати, чим здивувати дорогих гостей. Ця страва - просто казковий смак, спробуйте!
Думаю, багатьом знайома така ситуація: на днях має бути накрити стіл з того чи іншого випадку, прийдуть гості, а чим їх здивувати - не зрозуміло. Голодні часи вже минули, живемо більш-менш в достатку, всі вже все пробували… А готувати тривіальні і банальні страви не хочеться. Знайоме, що? В такому випадку, до вашої уваги - рецепт свинячих рулетиків з начинкою. Це - саме ту страву, яке на перший погляд здається простим і непримітним, але за смаком… брат, це словами не передати. Комбінація грибного соусу, соковитою свинини, спецій - все це не може не викликати захоплення. Удачі в приготуванні!
- Свинина - 600 грам (без кісток)
- Сіль перець - За смаком
- Мелений коріандр - За смаком
- Морква - 1 штука (очищена)
- Маринований огірок - 2-3 штук
- Кулінарна нитка - 1 штука (будь-яка не фарбована натуральна (найкраще) нитка, мотузка або тонка мотузка)
- Цибулина - 1 штука (для соусу)
- Білі сушені гриби - 30 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Бульйон - 1+1/2 склянки
- Густі вершки - 1/4 склянки
- Крем - 1 Ст. Ложка
Наполягати навколо 1/2 склянки окропу в сухі гриби. Нехай постоять близько 5-10 хвилин, поки гриби не пом'якшать, після чого дрібно наріжте.
Свинину нарізаємо на шматочки товщиною 0, 5 см. Солимо, заправляємо спеціями і відбиваємо молоточком. Нарізаємо дрібною соломкою моркву і огірок. Викладіть вміст для рулету таким чином, як це показано на фото.
Поверніть рулетики, фіксуючи їх кулінарної ниткою. Розігрійте в сковороді на сильному вогні 2 столові ложки соняшникової олії. Обсмажте свинину до коричневого кольору з усіх боків.
У тій же сковороді розтопіть 1-1/2 столові ложки вершкового масла. Додати цибулю, гриби, приправте 1/4 чайної ложки солі. Гасіть на середньому вогні до пом'якшення, близько 5-7 хвилин. Додайте борошно і добре перемішайте.
Додайте в обсмажені гриби бульйон і добре перемішайте, щоб не залишалося ніяких грудочок. Викладіть обсмажені рулети і тушкуйте близько 20 хвилин.
Завдяки цьому соусу, свинина стає дуже соковитою і ніжною. Коли кількість соусу зменшиться, додаємо вершки, сметану, перемішуємо і прибираємо з вогню.