Рецепт Свинячі рулетики фото

Свинячі рулетики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця , Гриби , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Ювілей , 23 лютого
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

На обід, вечеря, святковий стіл і навіть на пікнік такі апетитні рулетики зі свинячої відбивної з начинкою зі смажених грибочків стануть справжньою знахідкою для кожної господині. Спробуйте повторити вдома!

Опис приготування:

Хотілося б поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати свинячі рулетики. Цей рецепт гарний тим, що вони і обсмажуються на сковороді, і запікаються в духовці. В результаті ви отримаєте ніжніше м'ясо, яке буквально тане в роті, і апетитну кірочку. Обов'язково рекомендую рецепт таких рулетиков на замітку. До речі, що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати, додавши не тільки гриби, але і овочі за смаком, наприклад.

  • Свиняча відбивна - 700 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Вершки - 1.5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль і перець - За смаком
свинячі рулетики - фото крок 1
1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Сир натріть на тертці, яйця відваріть круто, м'ясо наріжте середніми шматочками і відбийте.
свинячі рулетики - фото крок 2
2. Цибулю очистіть, тонко наріжте і відправте на сковороду з рослинним маслом. Обсмажте на середньому вогні.
свинячі рулетики - фото крок 3
3. Гриби вимийте, обсушити, наріжте тонкими пластинками. Викладіть на сковороду. Додати сіль, поперчіть, смажте, помішуючи, до готовності.
свинячі рулетики - фото крок 4
4. Перекладіть грибочки в глибоку миску і додайте нарізані кубиками яйця.
свинячі рулетики - фото крок 5
5. Туди ж відправте сир і як слід все перемішайте.
свинячі рулетики - фото крок 6
6. Викладіть відбивну, на край помістіть трохи начинки.
свинячі рулетики - фото крок 7
7. Поверніть акуратно рулетиком і закріпіть зубочистками.
свинячі рулетики - фото крок 8
8. Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть рулетики. Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки з двох сторін.
свинячі рулетики - фото крок 9
9. Обсмажені рулетики перекладіть у жароміцних форму. Підсолити їх і поперчіть за смаком.
свинячі рулетики - фото крок 10
10. Зверху вилийте вершки. При необхідності можна додати також трохи води або бульйону, наприклад. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

Схожі рецепти