Свинячі рулетики
(покроковий рецепт з фото)
На обід, вечеря, святковий стіл і навіть на пікнік такі апетитні рулетики зі свинячої відбивної з начинкою зі смажених грибочків стануть справжньою знахідкою для кожної господині. Спробуйте повторити вдома!
Хотілося б поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати свинячі рулетики. Цей рецепт гарний тим, що вони і обсмажуються на сковороді, і запікаються в духовці. В результаті ви отримаєте ніжніше м'ясо, яке буквально тане в роті, і апетитну кірочку. Обов'язково рекомендую рецепт таких рулетиков на замітку. До речі, що стосується начинки, то тут ви можете експериментувати, додавши не тільки гриби, але і овочі за смаком, наприклад.
- Свиняча відбивна - 700 грам
- Гриби - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Вершки - 1.5 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і перець - За смаком
1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Сир натріть на тертці, яйця відваріть круто, м'ясо наріжте середніми шматочками і відбийте.
2. Цибулю очистіть, тонко наріжте і відправте на сковороду з рослинним маслом. Обсмажте на середньому вогні.
3. Гриби вимийте, обсушити, наріжте тонкими пластинками. Викладіть на сковороду. Додати сіль, поперчіть, смажте, помішуючи, до готовності.
4. Перекладіть грибочки в глибоку миску і додайте нарізані кубиками яйця.
5. Туди ж відправте сир і як слід все перемішайте.
6. Викладіть відбивну, на край помістіть трохи начинки.
7. Поверніть акуратно рулетиком і закріпіть зубочистками.
8. Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть рулетики. Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки з двох сторін.
9. Обсмажені рулетики перекладіть у жароміцних форму. Підсолити їх і поперчіть за смаком.
10. Зверху вилийте вершки. При необхідності можна додати також трохи води або бульйону, наприклад. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.