Рецепт Свинячі рулетики з яблуком фото

Свинячі рулетики з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжні рулети з осінньої свинини - дуже смачна страва. Особливо, коли начинка у нього незаяложені і соус незвичайний! насичений смак, легка пікантність - то, що потрібно. Відмінна ідея для недільного обіду!

Опис приготування:

Яблука для начинки беріть кислих сортів, міцні і жорсткі. Ріжте їх не дуже дрібно разом з шкіркою, щоб вони не перетворилися на пюре. Самі рулетики виходять дуже вишуканими на смак і відмінно виглядають на святковому столі!

  • Свинина - 1 кілограм (корейка або антрекот)
  • Грудинка копчена - 100 грам (або бекону)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблука - 1-2 штук
  • Гірчиця гостра - 3 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Печиво вівсяне - 2 штуки
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 1
Наріжте грудинку соломкою і поставте обсмажувати на середній вогонь. Додайте цибулю і смажте, помішуючи, до прозорості лука. Додайте нарізані кубиками яблука і прогрійте пару хвилин. Зніміть з вогню, трохи посоліть і поперчіть за смаком.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 2
Свинячу корейку наріжте порційними шматками і відбийте. Зручно робити це в поліетиленовому пакеті. Посоліть і поперчіть за смаком.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 3
Змастіть відбитий шматок м'яса гірчицею, беріть гострі сорти. Викладіть на один край ложку начинки і поверніть в рулетик. Повторіть з усіма відбивними. По бажанню, можна обв'язати рулетики нитками.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 4
Обсмажте рулетики на розігрітій олії до рум'яної скоринки.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 5
Злийте зайвий жир і залийте м'ясо вином. Випаруйте половину вина на великому вогні, потім долийте півсклянки окропу, трохи підсолити. Додайте гірчицю і сметану, добре перемішайте і тушкуйте рулетики, зрідка перевертаючи, хвилин 20.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 6
Вийміть рулетики на тарілку і зберігайте теплими. В соус додайте натерте на дрібній тертці вівсяне печиво - класичне, без добавок. Або замініть його пряником, імбирним печивом - натуральними, без ароматизаторів. Тушіте, поки соус не загусне і печиво не розчинитися повністю. Готовий соус можна протерти через сито або пробити блендером, якщо хочете домогтися повної однорідності.
свинячі рулетики з яблуком - фото крок 7
Поверніть рулетики в соус, прогрійте трохи і відразу подавайте.

Схожі рецепти