М'ясні рулетики з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я ніколи особливо гриби не любила, але, на мій погляд, м'ясні рулетики з грибами - ідеальне поєднання грибів і м'яса. Гарне блюдо як для святкового столу, так і для будніх днів.
Знайшла в одній кулінарній книзі ось такий простий рецепт приготування м'ясних рулетиків:
1. Наріжте м'ясо скибочками, як на відбивну (1-1, 5 см), відбийте його молоточками, посипте спеціями і залиште його маринуватися приблизно на 1 час.
Поки м'ясо маринується, займемося начинкою.
2. На розпечену сковороду кидаємо, дрібно порізану цибулю і нарізані гриби (гриби можна дрібно не різати, інакше пропаде вся краса смаку нашого страви), не забуваємо додати масло, посолити і поперчити і смажимо, поки на луці не утворюється золотава скоринка, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Не переборщити з маслом, оскільки свиняче філе само по собі дуже жирне, тому і занадто масляна начинка нам ні до чого.
3. Після того як начинка присмажився, а м'ясо замаринувалося, починаємо робити рулетики.
4. На шматок м'яса викладаємо столовою ложкою начинку і кладемо шматочок сиру.
5. Звертаємо м'ясо в рулетики, а рулетики, в свою чергу, замотуємо в фольгу.
6. Викладаємо рулетики на деко і випікаємо їх у духовці при температурі 180 градусів, близько півгодини.
Смачного!
- Svinoe файл - 400-500 грам
- Печериці - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець - 2 щіпки
- Спеції - 2 щіпки(Можно по вкусу)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Наріжте м'ясо скибочками, як на відбивну (1-1, 5 см), відбийте його молоточками, посипте спеціями і залиште його маринуватися приблизно на 1 час.
Поки м'ясо маринується, займемося начинкою.
2. На розпечену сковороду кидаємо, дрібно порізану цибулю і нарізані гриби (гриби можна дрібно не різати, інакше пропаде вся краса смаку нашого страви), не забуваємо додати масло, посолити і поперчити і смажимо, поки на луці не утворюється золотава скоринка, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Не переборщити з маслом, оскільки свиняче філе само по собі дуже жирне, тому і занадто масляна начинка нам ні до чого.
3. Після того як начинка присмажився, а м'ясо замаринувалося, починаємо робити рулетики.
4. На шматок м'яса викладаємо столовою ложкою начинку і кладемо шматочок сиру.
5. Звертаємо м'ясо в рулетики, а рулетики, в свою чергу, замотуємо в фольгу.
6. Викладаємо рулетики на деко і випікаємо їх у духовці при температурі 180 градусів, близько півгодини.
Смачного!