Рецепт М'ясні рулетики з грибами фото

М'ясні рулетики з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Я ніколи особливо гриби не любила, але, на мій погляд, м'ясні рулетики з грибами - ідеальне поєднання грибів і м'яса. Гарне блюдо як для святкового столу, так і для будніх днів.

Знайшла в одній кулінарній книзі ось такий простий рецепт приготування м'ясних рулетиків:

1. Наріжте м'ясо скибочками, як на відбивну (1-1, 5 см), відбийте його молоточками, посипте спеціями і залиште його маринуватися приблизно на 1 час.

Поки м'ясо маринується, займемося начинкою.

2. На розпечену сковороду кидаємо, дрібно порізану цибулю і нарізані гриби (гриби можна дрібно не різати, інакше пропаде вся краса смаку нашого страви), не забуваємо додати масло, посолити і поперчити і смажимо, поки на луці не утворюється золотава скоринка, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Не переборщити з маслом, оскільки свиняче філе само по собі дуже жирне, тому і занадто масляна начинка нам ні до чого.

3. Після того як начинка присмажився, а м'ясо замаринувалося, починаємо робити рулетики.

4. На шматок м'яса викладаємо столовою ложкою начинку і кладемо шматочок сиру.

5. Звертаємо м'ясо в рулетики, а рулетики, в свою чергу, замотуємо в фольгу.

6. Викладаємо рулетики на деко і випікаємо їх у духовці при температурі 180 градусів, близько півгодини.

Смачного!


  • Svinoe файл - 400-500 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сир - 100 грам (твердих сортів)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець - 2 щіпки
  • Спеції - 2 щіпки(Можно по вкусу)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Знайшла в одній кулінарній книзі ось такий простий рецепт приготування м'ясних рулетиків:

1. Наріжте м'ясо скибочками, як на відбивну (1-1, 5 см), відбийте його молоточками, посипте спеціями і залиште його маринуватися приблизно на 1 час.

Поки м'ясо маринується, займемося начинкою.

2. На розпечену сковороду кидаємо, дрібно порізану цибулю і нарізані гриби (гриби можна дрібно не різати, інакше пропаде вся краса смаку нашого страви), не забуваємо додати масло, посолити і поперчити і смажимо, поки на луці не утворюється золотава скоринка, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Не переборщити з маслом, оскільки свиняче філе само по собі дуже жирне, тому і занадто масляна начинка нам ні до чого.

3. Після того як начинка присмажився, а м'ясо замаринувалося, починаємо робити рулетики.

4. На шматок м'яса викладаємо столовою ложкою начинку і кладемо шматочок сиру.

5. Звертаємо м'ясо в рулетики, а рулетики, в свою чергу, замотуємо в фольгу.

6. Викладаємо рулетики на деко і випікаємо їх у духовці при температурі 180 градусів, близько півгодини.

Смачного!

Схожі рецепти