Голландські м'ясні рулетики (kromeskies)
(покроковий рецепт з фото)
Я б їх назвала м'ясними вузлики. Але як не назви, вони виходять смачними, ситними, ароматними і соковитими. Перед вами рецепт, як приготувати голландські м'ясні рулетики (kromeskies). Пригощайтеся!
Придумав ці смачні рулетики один голландський м'ясник не так вже давно, в середині минулого століття. Незважаючи на всю простоту, блюдо принесло йому престижну нагороду "золоте кільце м'ясника" . Рекомендую вам приготувати такі рулетики і смачно нагодувати свого чоловіка. Готуйте з задоволенням!
- Фарш свинячий - 350 грам
- Базилік - 2 Ст. Ложки (свіжий)
- Чебрець - 1 Ст. Ложка (сушений)
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Бекон - 9 скибочок
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти. Фарш з'єднайте з яйцем, хлібом, сіллю, спеціями і травами.
Фарш ретельно вимішайте, сформуйте 6 котлеток. Три смужки розмістіть, як на фото: дві смужки хрест-навхрест, 3-ю - поруч з 1-й вертикальної. У центр покладіть котлетку.
Загорніть верхню частину 1-й, нижню - 3-ій. Тепер черга горизонтальної смужки, нижньої частини 3-ої і верхню 1-ї частини. Повторіть з рештою заготовками.
На сковороді розігрійте масло, обсмажте м'ясні рулетики з усіх боків протягом 15 хвилин.
Подавайте з 2-3 шт з зеленим горошком і картоплею. Смачного!