М'ясні рулетики з картоплею в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачна страва зі свинини, картоплі і часнику. М'ясні рулетики гасяться в вершковому соусі, що надає страві особливий аромат. Ви обов'язково повинні спробувати це чудове гаряче!
1. Свинину промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо середніми шматочками, кожен відбийте і присипте сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Загорніть кожен шматочок рулетиком (можна закріпити зубочисткою).
2. Перекладіть рулетики у форму для запікання, змащену маслом. Між м'ясом розкладіть порізаний скибочками картопля. Посипте спеціями.
3. Випікайте блюдо в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
4. Через 20 хвилин заливаємо рулетики вершками. Продовжуємо запікати ще півгодини.
5. М'яке вершкове масло перемішайте з подрібненим кропом.
6. За кілька хвилин до готовності додайте масло з кропом. Смачного!
Радий був поділитися своїми знаннями, як приготувати м'ясні рулетики з картоплею в вершках.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 7-8 штук
- Вершки - 200 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - За смаком
- Кріп - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
2. Перекладіть рулетики у форму для запікання, змащену маслом. Між м'ясом розкладіть порізаний скибочками картопля. Посипте спеціями.
3. Випікайте блюдо в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
4. Через 20 хвилин заливаємо рулетики вершками. Продовжуємо запікати ще півгодини.
5. М'яке вершкове масло перемішайте з подрібненим кропом.
6. За кілька хвилин до готовності додайте масло з кропом. Смачного!
Радий був поділитися своїми знаннями, як приготувати м'ясні рулетики з картоплею в вершках.