Курячі рулетики з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курячі рулетики з грибами і сиром - відмінне святкові ласощі для рідних і близьких! Начинка з соковитих печериць з цибулею і тягучий сир прекрасно поєднуються з м'яким курячим філе. Пробуйте!
Цікаво, що начинку, в принципі, ви можете використовувати абсолютно будь-яку. Те ж саме стосується і спецій, використовувати які ви можете в готуванні. Розповідаю, як приготувати курячі рулетики з грибами і сиром, а ви читайте і запам'ятовуйте.
- Куряча грудка - 3 штуки
- Печериці - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 150 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте тонкими рівними шматочками, потім злегка відбийте. Приправити сіллю і poperčite їх.
Попередньо вимиті печериці поріжте дрібними шматочками.
Наріжте цибулю маленькими кубиками.
Обсмажте шампіньйони і цибулю, поки ті не стануть м'якими.
Готові гриби з цибулею змішайте з тертим сиром і залиште в окремому посуді остигати.
Тонким шаром викладайте начинку на шматочки курки, завертайте куряче філе в рулет.
Для того, щоб рулети розгорнулися при обсмажуванні, туго обв'яжіть їх ниткою.
Курячі рулетики обсмажуйте з усіх боків, періодично накриваючи кришкою сковороду. В середньому процес обсмажування до рум'яної скоринки займає 15-20 хвилин.
Коли рулетики будуть готові, зніміть нитку і подавайте до столу страву, порізане шматочками. Смачного!