Рецепт Курячі рулетики з грибами і сиром фото

Курячі рулетики з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Курячі рулетики з грибами і сиром - відмінне святкові ласощі для рідних і близьких! Начинка з соковитих печериць з цибулею і тягучий сир прекрасно поєднуються з м'яким курячим філе. Пробуйте!

Цікаво, що начинку, в принципі, ви можете використовувати абсолютно будь-яку. Те ж саме стосується і спецій, використовувати які ви можете в готуванні. Розповідаю, як приготувати курячі рулетики з грибами і сиром, а ви читайте і запам'ятовуйте.

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 150 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 1
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте тонкими рівними шматочками, потім злегка відбийте. Приправити сіллю і poperčite їх.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 2
Попередньо вимиті печериці поріжте дрібними шматочками.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 3
Наріжте цибулю маленькими кубиками.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 4
Обсмажте шампіньйони і цибулю, поки ті не стануть м'якими.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 5
Готові гриби з цибулею змішайте з тертим сиром і залиште в окремому посуді остигати.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 6
Тонким шаром викладайте начинку на шматочки курки, завертайте куряче філе в рулет.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 7
Для того, щоб рулети розгорнулися при обсмажуванні, туго обв'яжіть їх ниткою.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 8
Курячі рулетики обсмажуйте з усіх боків, періодично накриваючи кришкою сковороду. В середньому процес обсмажування до рум'яної скоринки займає 15-20 хвилин.
курячі рулетики з грибами і сиром - фото крок 9
Коли рулетики будуть готові, зніміть нитку і подавайте до столу страву, порізане шматочками. Смачного!

Схожі рецепти