Рулетики з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, ніжні, шикарні рулетики з фаршу. Шикарне блюдо, а готується дуже легко. Розповідаю, як зробити рулетики з фаршу в домашніх умовах, навіть не будучи досвідченим кулінаром.
З приготуванням цієї страви варто трохи повозитися. Апетитні рулетики, приготовані за цим рецептом, допоможуть вам накрити шикарний святковий стіл. Подавати їх можна з будь-яким гарніром або в якості закуски. Зникають з тарілки практично миттєво. Пропоную Вашій увазі рецепт рулетиків з фаршу:
1. Замочіть хліб в невеликій кількості води. Відіжміть зайву воду і зробіть з нього пюре.
2. Чистимо цибулю і часник. Дрібно ріжемо і злегка поджарвіаем на рослинній олії.
3. Змішуємо фарш, хліб, яйце, сіль, перець, сметану. Додаємо обсмажені цибулю і часник. Ретельно вимішуємо і ставимо хвилин на 20 для вистоювання.
4. Натираємо на тертці сир.
5. З м'ясної суміші робимо невеликі коржі, в серединку кожної кладемо тертий сир і загортаємо рулетиком.
6. Кожен рулетик загортаємо в смужку бекону.
7. Обсмажуємо на середньому вогні на сковороді з усіх боків.
Перший рулетик необхідно тут же з'їсти - зрозуміти готовий чи ні. Якщо
Вам здається, що сируватий - можете поставити в гарячу духовку хвилин на 10-15. У мене рулетики з фаршу невеликі і встигають прожарюватися. Гарного вам застілля!
- Фарш - 500 грам (краще брати фарш змішаний - свинина і яловичина)
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука (невелика)
- Сир твердий - 50 грам
- Бекон - 150 грам (бекон в нарізці - він тоненький і зручно з ним працювати)
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Замочіть хліб в невеликій кількості води. Відіжміть зайву воду і зробіть з нього пюре.
2. Чистимо цибулю і часник. Дрібно ріжемо і злегка поджарвіаем на рослинній олії.
3. Змішуємо фарш, хліб, яйце, сіль, перець, сметану. Додаємо обсмажені цибулю і часник. Ретельно вимішуємо і ставимо хвилин на 20 для вистоювання.
4. Натираємо на тертці сир.
5. З м'ясної суміші робимо невеликі коржі, в серединку кожної кладемо тертий сир і загортаємо рулетиком.
6. Кожен рулетик загортаємо в смужку бекону.
7. Обсмажуємо на середньому вогні на сковороді з усіх боків.
Перший рулетик необхідно тут же з'їсти - зрозуміти готовий чи ні. Якщо
Вам здається, що сируватий - можете поставити в гарячу духовку хвилин на 10-15. У мене рулетики з фаршу невеликі і встигають прожарюватися. Гарного вам застілля!