Рецепт Рулетики з фаршу фото

Рулетики з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковиті, ніжні, шикарні рулетики з фаршу. Шикарне блюдо, а готується дуже легко. Розповідаю, як зробити рулетики з фаршу в домашніх умовах, навіть не будучи досвідченим кулінаром.

Опис приготування:

З приготуванням цієї страви варто трохи повозитися. Апетитні рулетики, приготовані за цим рецептом, допоможуть вам накрити шикарний святковий стіл. Подавати їх можна з будь-яким гарніром або в якості закуски. Зникають з тарілки практично миттєво. Пропоную Вашій увазі рецепт рулетиків з фаршу:

1. Замочіть хліб в невеликій кількості води. Відіжміть зайву воду і зробіть з нього пюре.

2. Чистимо цибулю і часник. Дрібно ріжемо і злегка поджарвіаем на рослинній олії.

3. Змішуємо фарш, хліб, яйце, сіль, перець, сметану. Додаємо обсмажені цибулю і часник. Ретельно вимішуємо і ставимо хвилин на 20 для вистоювання.

4. Натираємо на тертці сир.

5. З м'ясної суміші робимо невеликі коржі, в серединку кожної кладемо тертий сир і загортаємо рулетиком.

6. Кожен рулетик загортаємо в смужку бекону.

7. Обсмажуємо на середньому вогні на сковороді з усіх боків.

Перший рулетик необхідно тут же з'їсти - зрозуміти готовий чи ні. Якщо

Вам здається, що сируватий - можете поставити в гарячу духовку хвилин на 10-15. У мене рулетики з фаршу невеликі і встигають прожарюватися. Гарного вам застілля!

  • Фарш - 500 грам (краще брати фарш змішаний - свинина і яловичина)
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука (невелика)
  • Сир твердий - 50 грам
  • Бекон - 150 грам (бекон в нарізці - він тоненький і зручно з ним працювати)
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Крем - 1 Ст. Ложка
З приготуванням цієї страви варто трохи повозитися. Апетитні рулетики, приготовані за цим рецептом, допоможуть вам накрити шикарний святковий стіл. Подавати їх можна з будь-яким гарніром або в якості закуски. Зникають з тарілки практично миттєво. Пропоную Вашій увазі рецепт рулетиків з фаршу:

1. Замочіть хліб в невеликій кількості води. Відіжміть зайву воду і зробіть з нього пюре.

2. Чистимо цибулю і часник. Дрібно ріжемо і злегка поджарвіаем на рослинній олії.

3. Змішуємо фарш, хліб, яйце, сіль, перець, сметану. Додаємо обсмажені цибулю і часник. Ретельно вимішуємо і ставимо хвилин на 20 для вистоювання.

4. Натираємо на тертці сир.

5. З м'ясної суміші робимо невеликі коржі, в серединку кожної кладемо тертий сир і загортаємо рулетиком.

6. Кожен рулетик загортаємо в смужку бекону.

7. Обсмажуємо на середньому вогні на сковороді з усіх боків.

Перший рулетик необхідно тут же з'їсти - зрозуміти готовий чи ні. Якщо

Вам здається, що сируватий - можете поставити в гарячу духовку хвилин на 10-15. У мене рулетики з фаршу невеликі і встигають прожарюватися. Гарного вам застілля!

Схожі рецепти