Рецепт Рулетики в лаваші фото

Рулетики в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Лаваш , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет
Страви з начинкою , Роли
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати рулетики в лаваші. Це неймовірно смачна закуска, яка обійдеться в копійки. Вона забере у вас всього лише 15 хвилин часу. З таким рецептом впорається навіть школяр.

Опис приготування:

Моя дочка дуже любить брати такі рулетики з собою в школу на перекус. Якщо ви дасте лаваш просочитися, рулетик буде сам по собі щільно триматися, а лаваш стане м'яким і буде танути в роті. Спробуйте зробити таку закуску замість бутербродів. У лаваші набагато менше калорій, ніж в звичайному хлібі. І плюс до всього це дуже смачно. Смачного!

  • Лаваш - 1 штука
  • Вершковий сир - 300 грам
  • Чеддер - 100 грам
  • Бекон - 5 скибочок
  • Петрушка сушена - 1/2 чайних ложки
  • Кріп сушений - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
рулетики в лаваші - фото крок 1
У чашу міксера складіть такі інгредієнти: вершковий сир, тертий чеддер, рубаний бекон, трави, дрібно порізану цибулю і подрібнений часник.
рулетики в лаваші - фото крок 2
Збийте міксером на середній швидкості до отримання однорідної вершкової маси. Після чого спробуйте начинку і додайте сіль і перець за смаком. Заново перемішайте.
рулетики в лаваші - фото крок 3
Розподіліть начинку на лаваш, добре змащуючи краю.
рулетики в лаваші - фото крок 4
Закручуйте рулет щільно, намагаючись не залишати порожнеч. Рулетики залиште на кілька годин в холодильнику, а краще - на ніч. Перед подачею на стіл наріжте на невеликі порційні шматочки.

Схожі рецепти