Рулетики в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати рулетики в лаваші. Це неймовірно смачна закуска, яка обійдеться в копійки. Вона забере у вас всього лише 15 хвилин часу. З таким рецептом впорається навіть школяр.
Моя дочка дуже любить брати такі рулетики з собою в школу на перекус. Якщо ви дасте лаваш просочитися, рулетик буде сам по собі щільно триматися, а лаваш стане м'яким і буде танути в роті. Спробуйте зробити таку закуску замість бутербродів. У лаваші набагато менше калорій, ніж в звичайному хлібі. І плюс до всього це дуже смачно. Смачного!
- Лаваш - 1 штука
- Вершковий сир - 300 грам
- Чеддер - 100 грам
- Бекон - 5 скибочок
- Петрушка сушена - 1/2 чайних ложки
- Кріп сушений - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
У чашу міксера складіть такі інгредієнти: вершковий сир, тертий чеддер, рубаний бекон, трави, дрібно порізану цибулю і подрібнений часник.
Збийте міксером на середній швидкості до отримання однорідної вершкової маси. Після чого спробуйте начинку і додайте сіль і перець за смаком. Заново перемішайте.
Розподіліть начинку на лаваш, добре змащуючи краю.
Закручуйте рулет щільно, намагаючись не залишати порожнеч. Рулетики залиште на кілька годин в холодильнику, а краще - на ніч. Перед подачею на стіл наріжте на невеликі порційні шматочки.