Рецепт Брізоль в лаваші фото

Брізоль в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Фарш , Яйця , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Брізоль - це популярне французьке блюдо, Проте популярне і в нашій країні. Це тонко відбитий шмат м'яса, запанірувати в борошні і обсмажені в яйцях. Я покажу, як приготувати бризоль в лаваші.

Опис приготування:

У перекладі з французької бризоль означає «смажений в яйці або омлеті», а тому відбивні - це теж бризоль. Як вид, ми з завидною частотою готуємо вишукане ресторанне блюдо французької кухні у себе вдома і навіть не підозрюємо про це! Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, якомога ще урізноманітнити своє щоденне меню, приготувавши бризоль в лаваші. Як вид, набір інгредієнтів для цього блюда дуже невеликий і простий, а в результаті виходить просто карколомне як за смаком, так і за зовнішнім виглядом блюдо. Ось вже точно, французи - майстри кулінарної справи, з нічого можуть приготувати справжній шедевр. Брізоль в лаваші - досить калорійне і ситне блюдо, тому його можна подати до обіду з улюбленим гарніром, а можна піднести до свята в якості закуски.

  • Лаваш - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Фарш - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
брізоль в лаваші - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
брізоль в лаваші - фото крок 2
Цибулину подрібніть ножем або в кухонному комбайні і додайте до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько вимісити фарш і розділіть на 2 рівні частини. Лист лаваша розрізати на два квадрата або виріжте два кола, щоб вони містилися в сковороду. На кожен листочок лаваша намажте підготовлений фарш тонким рівним шаром.
брізоль в лаваші - фото крок 3
2 яйця збийте з сіллю і перцем за смаком. Половину маси вилийте в плоску тарілку, покладіть лист лаваша, зверху вилийте решту яєчну масу і лопаткою розподіліть.
брізоль в лаваші - фото крок 4
Акуратно вилийте заготовку з лаваша з фаршем в яйці в розігріту сковороду і смажте спочатку з боку лаваша буквально 1-2 хвилини, а потім переверніть на бік з фаршем і готуйте під кришкою на повільному вогні 7-10 хвилин.
брізоль в лаваші - фото крок 5
Готовий бризоль викладіть на тарілку, аналогічно приготуйте другий бризоль.
брізоль в лаваші - фото крок 6
Подавати бризоль в лаваші можна, як завгодно. Можна просто загорнути його в трубочку і скріпити зеленою цибулею і часником. А можна загорнути в нього якусь начинку - свіжі овочі, плавлений сирок і т. d.
брізоль в лаваші - фото крок 7
Подавайте бризоль гарячим і їжте із задоволенням!

Схожі рецепти