Брізоль в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Брізоль - це популярне французьке блюдо, Проте популярне і в нашій країні. Це тонко відбитий шмат м'яса, запанірувати в борошні і обсмажені в яйцях. Я покажу, як приготувати бризоль в лаваші.
У перекладі з французької бризоль означає «смажений в яйці або омлеті», а тому відбивні - це теж бризоль. Як вид, ми з завидною частотою готуємо вишукане ресторанне блюдо французької кухні у себе вдома і навіть не підозрюємо про це! Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, якомога ще урізноманітнити своє щоденне меню, приготувавши бризоль в лаваші. Як вид, набір інгредієнтів для цього блюда дуже невеликий і простий, а в результаті виходить просто карколомне як за смаком, так і за зовнішнім виглядом блюдо. Ось вже точно, французи - майстри кулінарної справи, з нічого можуть приготувати справжній шедевр. Брізоль в лаваші - досить калорійне і ситне блюдо, тому його можна подати до обіду з улюбленим гарніром, а можна піднести до свята в якості закуски.
- Лаваш - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Фарш - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком