Брізоль з печінки

Брізоль з печінки
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Якщо у вашому холодильнику знайдеться куряча печінка і пару яєчок, то з цих продуктів цілком можна приготувати відмінне блюдо за технологією французьких кухарів, і я розповім вам, як це зробити.

опис приготування:

Для тих, хто не знайомий з французькою кухнею, назва цього рецепта приготування бризолу з печінки може здатися загадковим і незрозумілим, але при найближчому розгляді виявляється, що багато хто з вас вже готували щось подібне, причому не один раз. А все тому, що бризоль перекладається як "; засмажений в яйці (омлет)& Quot;, і по суті це навіть не страва, а скоріше технологія. Таким способом ви можете приготувати м'ясо, рибу, морепродукти і багато іншого, ну а я пропоную вам зробити бризоль з печінки в домашніх умовах, це відмінний варіант, як для ситного сніданку, так і для обіду або вечері.

1) Для початку ретельно промиваємо курячу печінку під проточною водою і очищаємо її від плівочок, викладаємо печінку на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім ми злегка відбиваємо печінку і натираємо її меленим перцем і сіллю.

2) Розбиваємо яйця в миску, додаємо молоко, крохмаль і трохи солі, збиваємо все вилочкою. В отриману суміш додаємо стільки борошна, щоб вона була схожа за консистенцією на густу сметану.

3) Наливаємо в сковороду олію і ставимо її на вогонь. Обвалюють шматочки печінки з усіх боків в яєчної суміші і викладаємо їх в розігріте масло, смажимо по 3-4 хвилини з кожного боку.

як вид, все дуже легко і просто, залишається тільки зробити гарнір і подати страву до столу. Смачного!


  • печінка куряча— 350-400 грам
  • яйце— 3 штуки
  • молоко— 50 грам
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • борошно— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Для тих, хто не знайомий з французькою кухнею, назва цього рецепта приготування бризолу з печінки може здатися загадковим і незрозумілим, але при найближчому розгляді виявляється, що багато хто з вас вже готували щось подібне, причому не один раз. А все тому, що бризоль перекладається як "; засмажений в яйці (омлет)& Quot;, і по суті це навіть не страва, а скоріше технологія. Таким способом ви можете приготувати м'ясо, рибу, морепродукти і багато іншого, ну а я пропоную вам зробити бризоль з печінки в домашніх умовах, це відмінний варіант, як для ситного сніданку, так і для обіду або вечері.

1) Для початку ретельно промиваємо курячу печінку під проточною водою і очищаємо її від плівочок, викладаємо печінку на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. Потім ми злегка відбиваємо печінку і натираємо її меленим перцем і сіллю.

2) Розбиваємо яйця в миску, додаємо молоко, крохмаль і трохи солі, збиваємо все вилочкою. В отриману суміш додаємо стільки борошна, щоб вона була схожа за консистенцією на густу сметану.

3) Наливаємо в сковороду олію і ставимо її на вогонь. Обвалюють шматочки печінки з усіх боків в яєчної суміші і викладаємо їх в розігріте масло, смажимо по 3-4 хвилини з кожного боку.

як вид, все дуже легко і просто, залишається тільки зробити гарнір і подати страву до столу. Смачного!


Схожі рецепти

Брізоль з фаршу

Брізоль з фаршу

Брізоль, як і знаменитий жюльєн, це скоріше не блюдо, а спосіб приготування - найрізноманітніші продукти обсмажують у збитих яйцях і виходить бризоль. Пропоную вам класичний рецепт бризолу з фаршу - не найпростіше, але надзвичайно смачну і поживну страву! опис приготування: Щоб приготувати бри...

читати далі
Брізоль з курки

Брізоль з курки

Брізоль з курки приготувати зовсім нескладно. Адже за своєю суттю — це куряча відбивна, зажарена в яйці. Ця страва завжди йде на "; ура" в моїй родині. опис приготування: Брізоль — так називають і спосіб приготування і саму страву. Чи означає — засмажене в яйці. Цим способом можна приготувати ...

читати далі
Брізоль (простий рецепт)

Брізоль (простий рецепт)

Якщо ви любите щільно снідати, то вам точно сподобається таке блюдо як бризоль. Простий рецепт і трохи зусиль, а в результаті смачне і ситне блюдо, яке забезпечить вас енергією на весь день. опис приготування: Брізоль - по суті яєчний млинець з начинкою всередині. Рецептів досить багато. Сього...

читати далі
Брізоль з грибами

Брізоль з грибами

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей смачним блюдом і при цьому не витратити багато часу на його підготовку — цей рецепт французького блюда саме для вас! опис приготування: Це досить оригінальне і смачне блюдо можна подавати і з гарніром, і просто з овочами або салатом. Скориставшись цим прос...

читати далі
Брізоль з начинкою з солоних огірків

Брізоль з начинкою з солоних огірків

страва, яке прийшло до нас з французької кухні. Обов'язково спробуйте приготувати бризоль з начинкою з солоних огірків — ніхто з ваших рідних не зможе встояти перед його смаком! опис приготування: Фарш: 1. Ми взяли свинячо-яловичий фарш (можна взяти абсолютно будь-який). солимо, перчим, додаєм...

читати далі