Брізоль (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)
Брізоль - це популярне європейське блюдо, яке являє собою товстий млинець з фаршу, обсмаженого в яйцях, в який загортається різна начинка. Готується блюдо швидко і просто.
Брізоль вважається стравою французької кухні, але зараз вже неможливо достовірно встановити, в якій же країні він з'явився вперше і хто його придумав. У кулінарній науці прийнято вважати бризоль саме французьким, можливо, через вишуканості страви, а французи, як ми знаємо, люблять вигадувати і готувати вишукані страви. Рецептів, як приготувати бризоль, існує багато. В основному вони відрізняються фаршем (він може бути м'ясним, курячим або навіть рибним) і начинкою. Ось як начинку може використовуватися всі, що є в холодильнику. У нашій країні популярний бризоль з начинкою з плавленого сирка з часником і майонезом. Дуже по-весняному смачним виходить бризоль зі свіжими овочами, саме такий я і пропоную вам сьогодні приготувати.
- Яйця - 5 штук
- Фарш - 400 грам
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком