Рецепт Бутерброд з яйцем (майстер клас) фото

Бутерброд з яйцем (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Сьогодні хочу розповісти вам, , як швидко і смачно приготувати бутерброд з яйцем. Плюс тут поділюся з вами невеликим радою, як зварити яйце-пашот правильно. Цей секрет стане в нагоді не раз!

Опис приготування:

Для рецепта відмінно підійдуть бутербродні булочки або булочки для гамбургерів, великий помідор і найсвіжіші яйця! Ідеальний варіант, якщо яйцю буде не більше 7 днів від народження, тоді яйця-пашот будуть смачними і правильної овальної форми.

  • Булочка кругла - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Помідор - 2 скибочки
  • Часник - 1 зубчик
  • Листя салату або руколи - 1 пучок
  • Сир вершковий - 60 грам (або плавлений)
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка (або винний)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте продукти. Вимийте помідор, очистіть часник, сполосніть листя салату під холодною водою.
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 2
Розріжте булочку на дві рівні частини. Надішліть в духовку під гриль на кілька хвилин, щоб утворилася хрустка скоринка, але булочка при цьому залишилася м'якою.
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 3
Натріть половинки булочки часником.
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 4
Змастіть щедро сиром.
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 5
Покладіть по колечку помідора, приправити сіллю, якщо потрібно.
бутерброд з яйцем (майстер клас) - фото крок 6
Тепер найважливіше: варіння яєць. Вскипятите в сотейнике (висота води не менше 5-6 см) літр води, додайте дрібку перцю меленого і столову ложку оцту. Солити не можна! Щоб яйце добре зчепилося, потрібен тільки оцет. Розбийте яйце і швидким рух руки опустіть його в киплячу воду. Виконайте те ж саме і з другим яйцем. Вимкніть вогонь і зазначити час на 4 хвилини. Накрийте кришкою сотейник. Шумівкою дістаньте яйця, дайте стекти воді. Покладіть по одному яйцю на кожну половинку булочки. Бутерброди готові! Пригощайтеся!

Схожі рецепти