Рецепт Брізоль з яловичини фото

Брізоль з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вирішили долучитися до французької кухні і зробити що-небудь самостійно, я пропоную вам почати з бризолу з яловичини - це блюдо готується досить просто, та й смак його вам сподобається.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування бризолу з яловичини відноситься до числа тих, де все гранично просто і при цьому дуже смачно, тому таке блюдо може зробити абсолютно будь-який. Взагалі, бризоль - це навіть не страва, а скоріше спосіб обсмажування різних продуктів в яйці, і приготувати таким чином можна не тільки яловичину, але також будь-яке інше м'ясо, рибу, морепродукти і так далі. Я всього лише пропоную вам свій улюблений варіант, так що коли у вас буде пару хвилин вільного часу і всі необхідні інгредієнти, обов'язково зробіть бризоль з яловичини в домашніх умовах, ви залишитеся від нього в повному захваті.

  • Яловичина - 450-500 грам
  • Яйце - 5 штук (по одному на кожну порцію)
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
  • Огірок маринований - 4-5 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Білок яєчний - 1 штука (в фарш)
  • Масло рослинне - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
брізоль з яловичини - фото крок 1
Насамперед нам потрібно перекрутити яловичину через м'ясорубку, додати в фарш яєчний білок, сіль і мелений перець, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
брізоль з яловичини - фото крок 2
Готовий фарш ділимо на 5 рівних частин і формуємо з них кульки.
брізоль з яловичини - фото крок 3
Тепер застилає стіл харчовою плівкою, викладаємо на неї один м'ясної кульку і руками розминаємо його в тонкий корж (діаметр 15 см).
брізоль з яловичини - фото крок 4
У миску розбиваємо одне яйце, додаємо трохи солі і збиваємо його злегка виделкою.
брізоль з яловичини - фото крок 5
Переливаємо яєчну суміш в широку плоску тарілку.
брізоль з яловичини - фото крок 6
А на верх викладаємо млинець з фаршу, його можна перенести прямо на плівці, а потім просто відокремити її.
брізоль з яловичини - фото крок 7
У сковороді розігріваємо олію і зливаємо з тарілки в сковорідку нашу конструкцію так, щоб яйце виявилося знизу, а фарш зверху.
брізоль з яловичини - фото крок 8
Як тільки яєчний шар підсмажиться, перевертаємо млинець на іншу сторону і смажимо його ще 5 хвилин.
брізоль з яловичини - фото крок 9
Перекладаємо готовий млинець на тарілку фаршем догори. З'єднуємо в окремому посуді майонез з подрібненим часником і змащуємо частиною цієї суміші верхній шар.
брізоль з яловичини - фото крок 10
Додаємо трохи кетчупу або томатної пасти.
брізоль з яловичини - фото крок 11
Додаємо також нарізаний брусками маринований огірочок.
брізоль з яловичини - фото крок 12
Складаємо млинець навпіл, те ж саме проробляємо з рештою фаршем і яйцями.
брізоль з яловичини - фото крок 13
Ось так ми з легкістю приготували відмінний сніданок для всієї родини. Смачного!

Схожі рецепти