Рулетики салямі з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
На святковому столі займають важливе місце холодні закуски, я особисто дуже люблю, коли їх багато різних, мініатюрних і смачних! Сьогодні я покажу вам, як приготувати "рулетики салямі з начинкою" .
Приготувати такі рулетики з салямі не складе особливих труднощів. Начинка може бути будь-який, мені подобається сирна з чорносливом і часником. Ще дуже зручно то, що закуску можна приготувати заздалегідь, покласти в пакет і зберігати в холодильнику до настання години "х"! Закуска не втрачає зовнішнього вигляду і смаку. Прикрасьте великою кількістю зелені, якої взимку так не вистачає і поставте на стіл. Хай щастить!
- Салями - 80 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Чорнослив без кісточок - 12-15 штук
- Майонез - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте продукти. Салямі потрібно купити вже порізану кружальцями, у мене вийшло 15 штук на 80 г.
2. Чорнослив замочити на пару хвилин в окропі, потім воду злийте.
3. Сир натріть на дрібній тертці, чорнослив поріжте смужками. Часник порубати дрібно, зелень (цибуля або кріп) можна покласти в закуску, у мене був зелений лук, я його дрібно порізала.
4. З'єднайте всі інгредієнти для начинки салямі: сир, чорнослив, майонез, часник, зелень. Перемішайте добре. Занадто багато майонезу класти не варто, щоб начинка не була рідкою. Можна покласти дрібку меленого перцю.
5. На кожне колечко ковбаси покладіть по центру начинку. Поверніть рулетиком. Скріплювати нічим не потрібно, тонко порізана ковбаска відмінно тримає форму.
6. Але, якщо ви переживаєте, щоб ковбаска не розгорталася до свята, то покладіть кільця "швами" вниз. Залиште в такому вигляді. А перед столом, перевернете, тоді вже точно все буде у відмінній формі!
7. На блюдо покладіть листя салату, зверху гіркою рулетики салямі з начинкою.
8. З наступаючим!