Рулети з лаваша з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Ділюся швидким рецептом рулетів з лаваша з морквою. Це - кращий, як на мене, варіант сніданку для дітей - корисний і смачний. Яблука, морква і мед - відмінне поєднання для гарного початку дня!
Опис приготування:
У дитинстві любила"вітамінний" салат з яблука, свіжої моркви і меду. А вдома виявився лаваш… так, власне, цей десерт я для себе і відкрила. Тепер всім його рекомендую. Блюдо виходить дуже схожим на штрудель: з хрустким верхнім шаром і соковитою серединою. Спробуйте!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Яблука - 3-4 штук
- Морква - 3 штуки
- Мед - За смаком
- Вершкове масло - За смаком (можна замінити рослинним маслом без запаху)
1. Морква і яблуко трьом на тертці. Якщо морква попалася стара і несмачна, тушкуйте її на маленькому вогні разом з медом, поки не розм'якне.
2. Далі розрізаємо лаваш на однакові шматки (на кожного члена сім'ї по шматку) і викладаємо на них терті яблука і моркву. Додамо на кожен шматочок лаваша мед. Звертаємо рулетом.
3. Викладаємо рулети в форму для запікання. Тримаємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
4. При подачі полийте зверху медом і посипте цукровою пудрою. Смачно, ситно і корисно!