Рулет з лаваша з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл або в якості закуски на кожен день пропоную вам звернути увагу на вельми простий, але досить оригінальний варіант, як приготувати рулет з лаваша з яйцем.
1. Насамперед поставте варитися яйця.
2. Лист лаваша розгорніть на столі і змастіть шаром плавленого сиру. Якщо сиру під рукою не виявилося, то можете взяти трохи оливкового масла зі спеціями і подрібненим часником, теж вийде дуже смачно.
3. Зверху розподіліть печінковий паштет. Ідеальний варіант - це використовувати в рецепті приготування рулету з лаваша з яйцем натуральний домашній паштет. При бажанні можна додатково додати дрібку солі або перцю, наприклад.
4. Подрібніть вимиту зелень (абсолютно будь-яку, яка вам до душі, можна навіть листя салату використовувати) і присипте зверху.
5. Якщо у вас є зелений горошок, то його можна перетворити в пасту і викласти тонким шаром зверху - буде дуже пікантно і смачно.
6. Зварені яйця остудіть і очистіть. Викладіть їх, трохи відступивши від краю, одним рядом.
7. Найважливіший етап - це акуратно згорнути рулет з лаваша з яйцем в домашніх умовах. Робіть це повільно, щільно притискаючи кожен шар.
8. Готовий рулет потрібно помістити в поліетиленову плівку або пакет і відправити в холодильник мінімум на 40 хвилин.
9. Після гострим ножем наріжте на порційні шматочки - і можете подавати до столу. У розрізі він виглядає дуже красиво і апетитно.
- Лаваш - 1 штука
- Яйця перепелині - 10 штук
- Сир - 200 грам (плавлений )
- Паштет - 200 грам
- Зелень - 1 пучок (по бажанню)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. Лист лаваша розгорніть на столі і змастіть шаром плавленого сиру. Якщо сиру під рукою не виявилося, то можете взяти трохи оливкового масла зі спеціями і подрібненим часником, теж вийде дуже смачно.
3. Зверху розподіліть печінковий паштет. Ідеальний варіант - це використовувати в рецепті приготування рулету з лаваша з яйцем натуральний домашній паштет. При бажанні можна додатково додати дрібку солі або перцю, наприклад.
4. Подрібніть вимиту зелень (абсолютно будь-яку, яка вам до душі, можна навіть листя салату використовувати) і присипте зверху.
5. Якщо у вас є зелений горошок, то його можна перетворити в пасту і викласти тонким шаром зверху - буде дуже пікантно і смачно.
6. Зварені яйця остудіть і очистіть. Викладіть їх, трохи відступивши від краю, одним рядом.
7. Найважливіший етап - це акуратно згорнути рулет з лаваша з яйцем в домашніх умовах. Робіть це повільно, щільно притискаючи кожен шар.
8. Готовий рулет потрібно помістити в поліетиленову плівку або пакет і відправити в холодильник мінімум на 40 хвилин.
9. Після гострим ножем наріжте на порційні шматочки - і можете подавати до столу. У розрізі він виглядає дуже красиво і апетитно.