Рулет з лаваша з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Проста, але оригінальна закуска для будь-якого приводу: ситний лаваша з натертим сиром і яйцями, пікантною зеленню та спеціями задовольнить всіх ваших гостей. Плюс - мало затратно і просто! дивимося рецепт!
З лаваша можна приготувати найусілякіші страви - від рулетів до пирога і навіть лазаньї. Я зазвичай просто змішую різні інгредієнти, що в холодильнику є - це і овочі, і риба, і м'ясо, яйця і сир. Цього разу пропоную вам спробувати приготувати рулет з яйцем і сиром. Також, для приготування рулету з лаваша з яйцем і сиром, ви можете взяти улюблену консерву, якщо не хочете рулет з куркою.
- Курка - 350 грам
- Сир - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Лаваш - 2 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курку дрібно поріжте.
Поріжте дрібно цибулю і обсмажити разом з цибулею до золотистого кольору.
Сир натріть на дрібної тертці.
Коли курка охолоне, додайте в неї цибуля зелена, сире яйце. Ретельно перемішайте.
Лаваш розрівняйте, змастіть майонезом за смаком. Рівномірно розкладіть начинку з курки і яйця.
Зверху посипте тертим сиром - залиште ще для посипання верху рулету.
Загорніть акуратно лаваш в рулет. Викладіть рулети в форму для випікання. Яйце другий збийте і їм змастіть рулети. Потім зверху посипати сиром тертим.
Надішліть в духовку випікатися на хвилин 10 при 180 З. По суті, всі інгредієнти готові, крім яйця всередині, тому випікаємо недовго.
Готові рулети з лаваша з яйцем і сиром розріжте на порційні рулетики і подавайте прямо з печі. Смачного!