Рулет з лаваша з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка в приготуванні і одночасно ситна закуска до святкового та повсякденного столу. Нижче наведено рецепт, слідуючи якому, ви дізнаєтеся, як приготувати рулет з лаваша з куркою і сиром.
Я люблю подавати рулети з лаваша в якості закуски, та й гостям вони дуже подобаються. Сьогодні поділюся рецептів однієї з таких закусок. У лаваш загорніть дві начинки: одну з курки, сиру, часнику, яєчних білків і майонезу, другу з сиру, зелені і яєчних жовтків. Отже, все по порядку!
- Тонкий лаваш - 1 штука (упаковка)
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Сир - 100 грам
- Яйця - 4 штуки (зварені круто)
- Часник, зелень - За смаком
- Сіль, мелений чорний перець, майонез - За смаком
1
Курку відварюємо і дрібно нарізаємо.
2
Додаємо половину натертого сиру, роздавлений часник і білки.
3
Перчим, солимо і змішуємо з майонезом.
4
В окремому посуді змішуємо решту натертого сиру, рубану зелень і яєчні жовтки.
5
Лаваш поділяємо на два шматки. Одну частину робіть більше, іншу - менше.
6
На робочій поверхні розкладаємо харчову плівку і великий аркуш лаваша. Тонким шаром на лаваш наносимо курячу начинку.
7
Накриваємо меншим листом лаваша, зверху промазуємо жовткова масою.
8
Звертаємо наші лаваші в щільний рулет. Потім загортаємо вийшов рулет в плівку і відправляємо в холодильник на дві години.
9
Рулет готовий. Перед подачею нарізаємо його скибочками.