Рецепт Рулет з лаваша з плавленим сиром фото

Рулет з лаваша з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Лаваш, Шинка, Червона риба, Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На природу, Фуршет
Страви з начинкою, Роли

Крім бутербродів з собою в дорогу або на пікнік для швидкого перекусу можна зробити рулетики з лаваша. Розповім вам одну з варіацій, як приготувати рулет з лаваша з плавленим сиром.

Ви можете використовувати будь-яку начинку: овочі, м'ясо, ковбасні вироби, копченості, мариновані продукти, зелень і молочні продукти. Рулет можна зберігати в холодильнику кілька днів в герметичному контейнері або в харчовій плівці.

  • Лаваш - 2 штуки
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Червона риба - 70 грам
  • Кріп (сушений) - За смаком
  • Шинка - 70 грам
рулет з лаваша з плавленим сиром - фото крок 1
1. Викладіть лаваш на стіл, обережно розгорніть його. Змастіть плавленим сиром лаваш, посипте сушеним (або свіжим) кропом.
рулет з лаваша з плавленим сиром - фото крок 2
2. Червону рибу наріжте тонкими скибочками, викладіть її на одну половинку лаваша.
рулет з лаваша з плавленим сиром - фото крок 3
3. Акуратно згорніть рулет, щоб начинка з риби виявилася всередині і не випадала.
рулет з лаваша з плавленим сиром - фото крок 4
4. Другий рулет зробіть так само, тільки загорніть в нього шинку. Обидва рулету розріжте шматочками і перекладіть в контейнер з щільною кришкою.
рулет з лаваша з плавленим сиром - фото крок 5
5. Надішліть контейнер в холодильник на 30-60 хвилин, а потім подавайте.

Схожі рецепти