Рулет з лаваша з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Субпродукти, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Лаваш, Шинка, Червона риба, Плавлений сир
Крім бутербродів з собою в дорогу або на пікнік для швидкого перекусу можна зробити рулетики з лаваша. Розповім вам одну з варіацій, як приготувати рулет з лаваша з плавленим сиром.
Ви можете використовувати будь-яку начинку: овочі, м'ясо, ковбасні вироби, копченості, мариновані продукти, зелень і молочні продукти. Рулет можна зберігати в холодильнику кілька днів в герметичному контейнері або в харчовій плівці.
- Лаваш - 2 штуки
- Плавлений сир - 200 грам
- Червона риба - 70 грам
- Кріп (сушений) - За смаком
- Шинка - 70 грам
1. Викладіть лаваш на стіл, обережно розгорніть його. Змастіть плавленим сиром лаваш, посипте сушеним (або свіжим) кропом.
2. Червону рибу наріжте тонкими скибочками, викладіть її на одну половинку лаваша.
3. Акуратно згорніть рулет, щоб начинка з риби виявилася всередині і не випадала.
4. Другий рулет зробіть так само, тільки загорніть в нього шинку. Обидва рулету розріжте шматочками і перекладіть в контейнер з щільною кришкою.
5. Надішліть контейнер в холодильник на 30-60 хвилин, а потім подавайте.