Омлетний рулет з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска, що не вимагає особливих кулінарних навичок. Крім цього, на приготування такого рулету знадобиться трохи часу, а смак порадує навіть найвибагливіших гурманів.
Закуска для буднів і навіть для святкового столу - рулет омлетний з плавленим сиром в домашніх умовах. Начинка може бути різною: крабові палички, овочі або плавлений сир із зеленню (як в нашому випадку).
- Яйця - 5 штук
- Крем - 100 мілілітрів
- Плавлений сир - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Зелень - 20 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
1. Такий рулет омлетний з плавленим сиром в домашніх умовах стане відмінним варіантом для сніданку, обіду і навіть для святкового столу.
2. Збиваємо яйця до стану густої піни, додаємо сіль і приправи за смаком, а також сметану.
3. Форму застелаем пергаментним папером, після чого виливаємо отриману яєчну масу і ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо близько 25 хвилин, після чого дістаємо і даємо трохи охолонути.
4. Поки запікається омлет, робимо начинку: натираємо на тертку плавлений сир, додаємо дрібно посічену зелень, видавлюємо часник і в кінці вводимо майонез. Все перемішуємо до однорідної консистенції.
5. Промащуємо всю поверхню начинкою і рівномірно розподіляємо її.
6. Загортаємо в рулет і нарізаємо порційно.
7. Подавати до столу його потрібно холодним. Якщо ви готуєте на святковий стіл, то можете рулет викласти на подушку з овочів і салату.