Салат «омлетний»
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний і апетитний салат можна приготувати всього лише з трьох інгредієнтів. Його подають холодним як на святковий стіл, так і в будні, за бажанням заправляючи часниковим майонезом.
Замість відвареної печінки ви можете використовувати шинку, копчену курку, грудинку, риба тощо.. Припустимо доповнити блюдо нарізаним свіжим огірком. Яєчні млинчики також можна обсмажити заздалегідь і остудити перед нарізкою. Заправляти блюдо майонезом краще безпосередньо перед подачею на стіл.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Печінка свиняча - 200 грам (відварна)
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Підготуйте зазначені інгредієнти. Печінка заздалегідь відваріть протягом 20-25 хвилин до готовності і остудіть.
Курячі яйця вбийте в глибоку ємність, додайте сіль і збийте.
Влийте в сковороду олію, прогрейте. Вилийте в масло половину маси збитих яєць і обсмажте млинець. Викладіть його на тарілку, обсмажте другий таким же чином. Остудіть яєчні млинці.
Відварну печінку наріжте брусочками або кубиками. Викладіть нарізку в глибоку тарілку.
Скрутіть обидва яєчних млинчика рулетиком і наріжте. Викладіть нарізку до печінки в тарілку.
Промийте зелену цибулю, подрібніть і додайте в ємність. За бажанням можна використовувати маринований ріпчаста цибуля і іншу свіжу зелень: кріп, петрушку, селера.
Викладіть майонез будь-якої жирності, і посолити блюдо. Можна використовувати часниковий майонез, якщо любите пікантний смак. Акуратно перемішайте салат.
Подавайте салат до столу охолодженим. Смачного!