Рецепт Салат «омлетний» фото

Салат «омлетний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Неймовірно смачний і апетитний салат можна приготувати всього лише з трьох інгредієнтів. Його подають холодним як на святковий стіл, так і в будні, за бажанням заправляючи часниковим майонезом.

Опис приготування:

Замість відвареної печінки ви можете використовувати шинку, копчену курку, грудинку, риба тощо.. Припустимо доповнити блюдо нарізаним свіжим огірком. Яєчні млинчики також можна обсмажити заздалегідь і остудити перед нарізкою. Заправляти блюдо майонезом краще безпосередньо перед подачею на стіл.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Печінка свиняча - 200 грам (відварна)
  • Цибуля зелена - 0, 5 пучка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
салат
Підготуйте зазначені інгредієнти. Печінка заздалегідь відваріть протягом 20-25 хвилин до готовності і остудіть.
салат
Курячі яйця вбийте в глибоку ємність, додайте сіль і збийте.
салат
Влийте в сковороду олію, прогрейте. Вилийте в масло половину маси збитих яєць і обсмажте млинець. Викладіть його на тарілку, обсмажте другий таким же чином. Остудіть яєчні млинці.
салат
Відварну печінку наріжте брусочками або кубиками. Викладіть нарізку в глибоку тарілку.
салат
Скрутіть обидва яєчних млинчика рулетиком і наріжте. Викладіть нарізку до печінки в тарілку.
салат
Промийте зелену цибулю, подрібніть і додайте в ємність. За бажанням можна використовувати маринований ріпчаста цибуля і іншу свіжу зелень: кріп, петрушку, селера.
салат
Викладіть майонез будь-якої жирності, і посолити блюдо. Можна використовувати часниковий майонез, якщо любите пікантний смак. Акуратно перемішайте салат.
салат
Подавайте салат до столу охолодженим. Смачного!

Схожі рецепти