Рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна закуска: проста і в той же час оригінальна. З радістю розповім, як приготувати рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром. Це відмінний варіант закуски з будь-якого приводу. Пробуйте!
Напевно, немає нічого простішого, ніж загорнути в лаваш відповідну начинку. Для більш цікавого смаку шинку і плавлений сир доповнив ще морквою по-корейськи, огірочком і зеленню. Ледве дочекалися, щоб він настоявся - і відразу ж з'їли весь. Довго зберігати такий лаваш не вийде, адже корейська морква, огірочок і плавлений сир дають сік, від якого лаваш розмокає. Краще приготувати порційно на всіх і відразу ж його з'їсти.
- Лаваш - 3 штуки
- Огірок - 1 штука
- Шинка - 300 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
1. Мою зелень і витираю паперовим рушником, нарізаю дрібно, потім мою огірок і нарізаю його невеликими шматочками. Цибулину очищаю від лушпиння і нарізаю тонкими півкільцями.
2. Додаю до підготовленим продуктам морква по-корейськи і перемішую.
3. Плавлений сир у мене ковбасний, перекладаю його в морозильник на 15 хвилин, потім подрібнюю його на крупній тертці. Шинку нарізаю маленькими шматочками.
4. На стіл викладаю харчову плівку, розкладаю лаваш і змащую його майонезом, потім посипаю плавленим сиром.
5. Поверх лаваша стелю ще один лаваш, змащую його майонезом і розподіляю шинку.
6. Третім лавашем накриваю шинку і змащую його майонезом, розподіляю овочеву суміш.
7. Щільно і дуже акуратно повертаю рулет разом з харчовою плівкою, потім відправляю його на 1 час в холодильник.
8. Через 60 хвилин дістаю рулет, видаляю плівку і розрізаю його порційно. Смачного!