Рецепт Рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром фото

Рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Лаваш, Шинка, Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На сніданок, Фуршет
Страви з начинкою, Роли

Дуже смачна закуска: проста і в той же час оригінальна. З радістю розповім, як приготувати рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром. Це відмінний варіант закуски з будь-якого приводу. Пробуйте!

Напевно, немає нічого простішого, ніж загорнути в лаваш відповідну начинку. Для більш цікавого смаку шинку і плавлений сир доповнив ще морквою по-корейськи, огірочком і зеленню. Ледве дочекалися, щоб він настоявся - і відразу ж з'їли весь. Довго зберігати такий лаваш не вийде, адже корейська морква, огірочок і плавлений сир дають сік, від якого лаваш розмокає. Краще приготувати порційно на всіх і відразу ж його з'їсти.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Шинка - 300 грам
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 1
1. Мою зелень і витираю паперовим рушником, нарізаю дрібно, потім мою огірок і нарізаю його невеликими шматочками. Цибулину очищаю від лушпиння і нарізаю тонкими півкільцями.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 2
2. Додаю до підготовленим продуктам морква по-корейськи і перемішую.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 3
3. Плавлений сир у мене ковбасний, перекладаю його в морозильник на 15 хвилин, потім подрібнюю його на крупній тертці. Шинку нарізаю маленькими шматочками.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 4
4. На стіл викладаю харчову плівку, розкладаю лаваш і змащую його майонезом, потім посипаю плавленим сиром.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 5
5. Поверх лаваша стелю ще один лаваш, змащую його майонезом і розподіляю шинку.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 6
6. Третім лавашем накриваю шинку і змащую його майонезом, розподіляю овочеву суміш.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 7
7. Щільно і дуже акуратно повертаю рулет разом з харчовою плівкою, потім відправляю його на 1 час в холодильник.
рулет з лаваша з шинкою і плавленим сиром - фото крок 8
8. Через 60 хвилин дістаю рулет, видаляю плівку і розрізаю його порційно. Смачного!

Схожі рецепти