Рулет з лаваша з сиром, шинкою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Вам потрібна недорога, але смачна, доступна, швидка в приготуванні закуска? Тоді візьміть на замітку рецепт рулету з лаваша з сиром, шинкою і морквою. Начинка з пікантним смаком вам сподобається.
Рулет з лаваша - це бюджетне, дуже смачне і просте блюдо. Готувати його можна хоч кожен день, змінюючи начинку. Такий рулет відмінно підходить не тільки для святкового застілля, але і для перекусів на роботі або на природі. Ну, а сьогодні я розповім, як приготувати рулет з лаваша з сиром, шинкою і морквою. Рулет виходить ситним і соковитим, з пікантним смаком. Його можна відразу подавати на стіл або ж залишити на деякий час в холодильнику, щоб рулет трохи просочився.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Шинка - 300 грам
- Морква по-корейськи - 200-300 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Майонез - 100 мілілітрів
- Часник - 2-3 зубчиків
Викладаємо лаваш на робочу поверхню і трохи змащуємо майонезом. Потім викладаємо нарізану соломкою шинку.
Плавлений сир змішуємо з майонезом в невеликому посуді, додаємо подрібнений часник і все добре перемішуємо.
На шинку викладаємо другий лист лаваша і суміш сиру з майонезом.
І потім викладаємо морквину по-корейськи.
Акуратно згортаємо лаваш в щільний рулет.
І потім можна відразу нарізати рулет на порційні шматочки і подавати на стіл або ж відправити в плівці в холодильник на просочення.