Рулет з лаваша з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Класний спосіб не тільки нагодувати, але і здивувати несподіваних гостей - приготувати рулет з лаваша з шинкою. Погодьтеся, 15 хвилин - це зовсім не багато, до того ж виходить дійсно смачно!
До вашої уваги простий рецепт приготування рулету з лаваша з шинкою. Все що потрібно: лаваш тонкий вірменський -1 шт., шинка - 200 г, плавлений сир - 100 г, подрібнена зелень кропу. Блюдо подається до столу холодним, попередньо заморожене в холодильнику. По бажанню, до таких рулетиками, можна приготувати який-небудь смачний соус або салатик зі свіжих овочів. Удачі в приготуванні!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Кріп - За смаком
Підготуємо необхідні інгредієнти.
На столі розстеліть харчову плівку, на ній розкладемо наш лаваш.
Тепер змажемо лаваш тонким шаром плавленого сиру.
На лаваші розкладіть тонко нарізану шинку.
Присипаємо подрібненим кропом і звертаємо лаваш в трубочку (рулет).
Рулет кладемо в морозильник на 15 хвилин.
Поріжте рулет на порційні шматочки і подавайте на стіл! Смачного!