Рецепт Пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею фото

Пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Яйця , Лаваш , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Готуємо пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - смачно, просто, доступно для всіх. Рецепт настільки простий, що впорається навіть дитина. Пиріжки виходять відмінними!

Опис приготування:

Яйця для пиріжків заздалегідь відварити, цибуля будемо використовувати зелений. Таке просте поєднання інгредієнтів завжди дає відмінний результат. У підсумку ми отримаємо зверху хрустку рум'яної скоринки лаваша, а всередині ніжну начинку. Подавати до столу пиріжки можна з чаєм або кавою, а також з супом.

  • Лаваш - 200 грам
  • Курячі яйця - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 30 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 2
Варені яйця очистіть від шкаралупи, натріть яйця на дрібній тертці.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 3
Зелену цибулю промийте і просушіть, наріжте дрібно. Додайте цибулю до яйцю, всипте сіль і перець, перемішайте все.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 4
Лаваш наріжте смужками. На край смужки викладіть начинку з яйця і цибулі.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 5
Поверніть заготовки, щоб вийшли невеликі пиріжки.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 6
Сковороду розігрійте, змастіть маслом. Перекладіть заготовки пиріжків в сковороду, смажте кілька хвилин. Готові пиріжки подавайте до столу відразу.
пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти