Ледачі пиріжки з цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побавитися смачними, ледачими пиріжками з начинкою з яйця і цибулі, доступними в будь-якому сезоні? Тоді цей рецепт, як раз для вас. Прекрасний і зручний рецепт. Можна брати покупне тісто.
Прекрасний і зручний рецепт. Для цих пиріжків можна використовувати тісто, яке було приготовлено заздалегідь і лежало в морозилці. Тоді процес приготування ледачих пиріжків взагалі зводиться до мінімуму. Просто необхідно розморозити тісто і посмажте пиріжки. Можна спробувати замісити тісто на топленому молоці. Тоді пиріжки виходять ще більш ароматними.
- Борошно пшеничне - 800 грам
- Молоко - 400 грам
- Яйце сире - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Сіль - 3 чайних ложки(1 чайна ложка - для тіста, 2 чайні ложки - для начинки)
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 9 Ст. Ложок(2 ст. Ложки - для тіста, 7 ст. Ложки - для смаження)
- Зелена цибуля - 150 грам
- Яйця варені - 6-7 штук
1. Поставте тісто для пиріжків. Візьміть великий посуд, змішайте в ній сипучі інгредієнти (без муки), додайте все рідкі компоненти. Добре розмішайте і всипте муки - 2/3. Замісити тісто. Потім, поступово вимішуючи, підсипати решту борошна. Тісто злегка липне до рук, це правильно. Накрийте і дайте йому піднятися приблизно 1, 5 години в теплому місці.
2. Зробіть з тіста невеликі заготовки. Тісто присипте злегка борошном, щоб не прилипало. Дайте можливість заготівлях піднятися.
3. Займіться начинкою. Відваріть яйця. Очистіть їх від шкаралупи і натріть на тертці.
4. Помийте і наріжте зелену цибулю.
5. Змішайте натерті яйця і порізану зелену цибулю. Додати сіль.
6. На заготовку викладіть начинку, зліпите пиріжки. Залиште ще хвилин на 20, щоб вони ще раз піднялися.
7. Смажте на сковороді в рослинному маслі. Вогонь підтримуйте сильніше середнього, але не максимальний. Готові пиріжки викласти на паперовий рушник. Це позбавить їх від зайвого жиру. От і все, простіше рецепта, як приготувати ледачі пиріжки з цибулею і яйцем, не буває. Смачного!