Рецепт Ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем фото

Ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На природу, На сніданок
Випічка, Оладки, Пиріжки

Цей рецепт сподобався мені відразу, пиріжки на смак нічим не відрізняються від класичних з яйцем і зеленою цибулею, тільки от готувати їх одне задоволення! швидко, легко, смачно, дивимося!

Сьогодні я покажу вам, як приготувати ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем, так щоб це швидко швидко, але і смачно! кількість зелені (кріп, петрушка або кінза) і зеленої цибулі індивідуально, можна збільшити або замінити свіжий зелений лук смаженим ріпчастою, буде не менш смачно, але загубиться чудовий весняний аромат! хай щастить!

  • Кефір густий - 500 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки(1 сире, 3 варених)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 330 грам
  • Сода харчова - 0, 5 чайних ложки (або 1 ч.Л з гіркою розпушувача )
  • Зелена цибуля - 1 пучок
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, три яйця відваріть, яйця потрібні великі, якщо в наявності дрібні, то потрібно збільшити кількість.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 2
2. Кефір з'єднайте з сіллю, цукром і яйцем. Перемішайте віночком або вилочкою.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 3
3. Просійте пшеничну муку, з'єднайте з содою. Перемішайте і вводите в кефір невеликими порціями. Тісто має бути густе і без грудочок.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 4
4. Варені яйця порубати ножем, подрібніть зелень, я додала ще трохи кропу. Додайте начинку відразу в тісто.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 5
5. Акуратно перемішайте ложкою тісто. Розігрійте сковороду з маслом.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 6
6. Викладайте столовою ложкою тісто в гаряче масло і смажте на повільному вогні до золотистої скоринки. Найкраще смажити пиріжки або млинці на чавунних сковородах, вони повільно і добре віддають тепло.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 7
7. Пиріжки добре піднімаються, стає пишним, тому не забувайте викладати тісто на відстані.
ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 8
8. Гарячі пиріжки подавайте зі сметаною! приємного!

Схожі рецепти