Ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт сподобався мені відразу, пиріжки на смак нічим не відрізняються від класичних з яйцем і зеленою цибулею, тільки от готувати їх одне задоволення! швидко, легко, смачно, дивимося!
Сьогодні я покажу вам, як приготувати ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем, так щоб це швидко швидко, але і смачно! кількість зелені (кріп, петрушка або кінза) і зеленої цибулі індивідуально, можна збільшити або замінити свіжий зелений лук смаженим ріпчастою, буде не менш смачно, але загубиться чудовий весняний аромат! хай щастить!
- Кефір густий - 500 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки(1 сире, 3 варених)
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 330 грам
- Сода харчова - 0, 5 чайних ложки (або 1 ч.Л з гіркою розпушувача )
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Підготуйте продукти, три яйця відваріть, яйця потрібні великі, якщо в наявності дрібні, то потрібно збільшити кількість.
2. Кефір з'єднайте з сіллю, цукром і яйцем. Перемішайте віночком або вилочкою.
3. Просійте пшеничну муку, з'єднайте з содою. Перемішайте і вводите в кефір невеликими порціями. Тісто має бути густе і без грудочок.
4. Варені яйця порубати ножем, подрібніть зелень, я додала ще трохи кропу. Додайте начинку відразу в тісто.
5. Акуратно перемішайте ложкою тісто. Розігрійте сковороду з маслом.
6. Викладайте столовою ложкою тісто в гаряче масло і смажте на повільному вогні до золотистої скоринки. Найкраще смажити пиріжки або млинці на чавунних сковородах, вони повільно і добре віддають тепло.
7. Пиріжки добре піднімаються, стає пишним, тому не забувайте викладати тісто на відстані.
8. Гарячі пиріжки подавайте зі сметаною! приємного!