Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати пиріжки з зеленою цибулею і яйцем. Це класична закуска російської кухні з соковитою і ніжною начінкай, яка навіть дуже корисна, якщо не зловживати.
За бажанням кріп можна замінити петрушкою, також можна додати її до цибулі з кропом, це тільки збагатить смак соковитої начинки.
Після того як пиріжки обсмажити в маслі, викладіть їх на паперові рушники. Тоді зайве масло стече і пиріжки стануть менш жирними.
Такі пиріжки можна їсти як холодними, так і гарячими.
- Куряче яйце - 6 штук
- Кефір - 0, 5 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 300-400 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Чорний перець - За смаком
Насамперед потрібно поставити відварюватися три яйця круто, тим часом замісити тісто. Змішайте кефір, інші яйця і борошно, додайте дрібку солі і цукор. Вимісити тісто. Воно повинно вийти крутим, щоб його можна було розкатати. Залежно від консистенції тесту регулюйте кількість борошна.
Тепер, коли яйця відварені, очистіть їх і наріжте дрібно. Лук і кріп добре промийте і ретельно висушіть паперовим рушником. Додайте зелень до яєць, присипте сіллю, перемішайте начинку.
Тісто розкачати на плоскій поверхні, трохи присипавши її борошном. Шар тесту повинен бути не більше 2-3 міліметрів, щоб пиріжки добре присмажився і не підгоріли. За допомогою склянки виріжте з тіста кружки, на кожен покладіть по ложці начинки. Защипніть пиріжки по краях.
У сковороду налийте трохи олії, краще брати соняшникова. Розігрійте масло, викладіть пиріжки в сковороду. Обсмажуйте їх на кожній стороні до появи золотий скоринки.