Рецепт Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем фото

Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 12-18
Час приготування: 40 хв.

З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати пиріжки з зеленою цибулею і яйцем. Це класична закуска російської кухні з соковитою і ніжною начінкай, яка навіть дуже корисна, якщо не зловживати.

Опис приготування:

За бажанням кріп можна замінити петрушкою, також можна додати її до цибулі з кропом, це тільки збагатить смак соковитої начинки.

Після того як пиріжки обсмажити в маслі, викладіть їх на паперові рушники. Тоді зайве масло стече і пиріжки стануть менш жирними.

Такі пиріжки можна їсти як холодними, так і гарячими.

  • Куряче яйце - 6 штук
  • Кефір - 0, 5 L
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 300-400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Чорний перець - За смаком
пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 1
Насамперед потрібно поставити відварюватися три яйця круто, тим часом замісити тісто. Змішайте кефір, інші яйця і борошно, додайте дрібку солі і цукор. Вимісити тісто. Воно повинно вийти крутим, щоб його можна було розкатати. Залежно від консистенції тесту регулюйте кількість борошна.
пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 2
Тепер, коли яйця відварені, очистіть їх і наріжте дрібно. Лук і кріп добре промийте і ретельно висушіть паперовим рушником. Додайте зелень до яєць, присипте сіллю, перемішайте начинку.
пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 3
Тісто розкачати на плоскій поверхні, трохи присипавши її борошном. Шар тесту повинен бути не більше 2-3 міліметрів, щоб пиріжки добре присмажився і не підгоріли. За допомогою склянки виріжте з тіста кружки, на кожен покладіть по ложці начинки. Защипніть пиріжки по краях.
пиріжки з зеленою цибулею і яйцем - фото крок 4
У сковороду налийте трохи олії, краще брати соняшникова. Розігрійте масло, викладіть пиріжки в сковороду. Обсмажуйте їх на кожній стороні до появи золотий скоринки.

Схожі рецепти