Пиріг з яйцем і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Із усіляких придуманих начинок для пирогів я найчастіше зупиняюся на класиці, яку пам'ятаю з дитинства. Тому капуста, м'ясний фарш, яблука й інші варіанти найулюбленіші, і цей теж.
Якщо у вас немає часу місити тісто і возитися з наповненням, то вам знадобиться цей знайомий багатьом рецепт. Згадайте про те, як приготувати пиріг з яйцем і зеленою цибулею на холодці тесті з кефіру. Підготовка займе у вас 15 хвилин, а запікання 35. І через це час, ви всією сім'єю спробуєте ніжну випічку.
- Вершкове масло - 160 грам
- Борошно - 280 грам
- Кефір - 400 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки(2 шт - в тісто, 2 шт - в начинку)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 чайної ложки - в тісто, 0, 5 чайної ложки - в начинку)
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1, 5-2 пучка
Приготуйте начинку. Яйця відварити круто, остудіть, чистий і Мельк nashinkuyte. Нарізану цибулю злегка обсмажте в олії.
Зробіть тісто. Розтоплене масло з'єднайте з сіллю, цукром, яйцями і кефіром. Окремо просійте борошно з розпушувачем. Потім перемішайте рідку і суху суміш. Більшу частину тіста влийте в змащену маслом форму. Викладіть начинку. Посоліть її і поперчіть. Додайте, що залишився тісто.
Запікайте пиріг при 200 градусах протягом 35 хвилин. Дайте йому трохи охолонути, а потім пробуйте. Смачного!