Рулет з лаваша з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно приготувати швидку закуску, то можете скористатися рецептом рулету з лаваша. Зробити його можна буквально за кілька хвилин, а виглядає він по-весняному ошатно і апетитно.
Якщо вам потрібен рецепт страви, яке готується в лічені хвилини, то вам слід дізнатися, як приготувати рулет з лаваша з сулугуні. Цікаво, що це блюдо ви можете подавати гарячим, якщо готові лаваші підсмажити на сковорідці з рослинним маслом (по кілька хвилин з кожного боку).
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Сир сулугуні - 150 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Braai - 1 пучок
Для приготування цього смачного і простого страви вам знадобиться лаваш (вибирайте тонкий і еластичний), корейська морквина, яку можна купити на ринку або приготувати самому, сир сулугуні та зелень (Braai).
Візьміть сир, порвіть його руками на тонкі смужки. Якщо ви хочете, щоб ваші рулетики були більш пікантними, то можете вибрати не звичайний, а копчений сир сулугуні.
Кінзу вимийте і обріжте, залишивши тільки зелень. Ви можете додати кріп, Зелена цибуля, петрушку, базилік - будь-яка зелень буде чудово поєднуватися з сиром.
Лаваш наріжте смужками, ширина яких повинна дорівнювати ширині сиру сулугуні. Вибирайте тільки свіжий лаваш, так як черствий буде погано скручуватися в рулетик і може порватися.
На кожну смужку лаваша викладіть трохи корейської моркви, зелені і сиру сулугуні. Якщо ви любите гостре, то можете поперчити інгредієнти. Солити не потрібно, так як сир сулугуні та так досить солоний.
Загорніть кожен шматочок лаваша з начинкою в рулетик досить щільно. Потім гострим ножем зріжте з одного краю куточок, щоб рулетики красиво виглядали на тарілці. Викладіть лаваші з начинкою на блюдо, прикрасьте їх зеленню і подавайте до столу.