Рецепт Рулет з лаваша з сулугуні фото

Рулет з лаваша з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Зелень , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 хв.

Якщо вам потрібно приготувати швидку закуску, то можете скористатися рецептом рулету з лаваша. Зробити його можна буквально за кілька хвилин, а виглядає він по-весняному ошатно і апетитно.

Опис приготування:

Якщо вам потрібен рецепт страви, яке готується в лічені хвилини, то вам слід дізнатися, як приготувати рулет з лаваша з сулугуні. Цікаво, що це блюдо ви можете подавати гарячим, якщо готові лаваші підсмажити на сковорідці з рослинним маслом (по кілька хвилин з кожного боку).

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Сир сулугуні - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Braai - 1 пучок
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 1
Для приготування цього смачного і простого страви вам знадобиться лаваш (вибирайте тонкий і еластичний), корейська морквина, яку можна купити на ринку або приготувати самому, сир сулугуні та зелень (Braai).
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 2
Візьміть сир, порвіть його руками на тонкі смужки. Якщо ви хочете, щоб ваші рулетики були більш пікантними, то можете вибрати не звичайний, а копчений сир сулугуні.
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 3
Кінзу вимийте і обріжте, залишивши тільки зелень. Ви можете додати кріп, Зелена цибуля, петрушку, базилік - будь-яка зелень буде чудово поєднуватися з сиром.
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 4
Лаваш наріжте смужками, ширина яких повинна дорівнювати ширині сиру сулугуні. Вибирайте тільки свіжий лаваш, так як черствий буде погано скручуватися в рулетик і може порватися.
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 5
На кожну смужку лаваша викладіть трохи корейської моркви, зелені і сиру сулугуні. Якщо ви любите гостре, то можете поперчити інгредієнти. Солити не потрібно, так як сир сулугуні та так досить солоний.
рулет з лаваша з сулугуні - фото крок 6
Загорніть кожен шматочок лаваша з начинкою в рулетик досить щільно. Потім гострим ножем зріжте з одного краю куточок, щоб рулетики красиво виглядали на тарілці. Викладіть лаваші з начинкою на блюдо, прикрасьте їх зеленню і подавайте до столу.

Схожі рецепти