Рулет з лаваша з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з лаваша з сьомгою дуже просто і швидко готується. Відмінна холодна закуска! Такий рулет можна зберігати в холодильнику, а на приготування підуть лічені хвилини. Поїхали!
Рулет з лаваша з сьомгою можна приготувати кожен раз по-новому, використовуючи різні приправи і зелень. Мені подобається свіжіший варіант рулету - з салатом. Корн або польовий салат пом'якшить смак сьомги, крес-салат або рукола додасть додатковий смак. Можна використовувати і звичайний зелений салат, попередньо його подрібнивши. Підійде сюди і шпинат.
Сьомгу можна використовувати солону або копчену.
А йогурт можна не додавати. Слідкуйте за тим, що начинка не була рідкою.
Готовий рулет треба згорнути, щільно обернути харчовою плівкою або фольгою і покласти в холодильник на 30 хв. Потім треба нарізати і подавати.
Така закуска відмінно підійде для фуршету, свята на природі, її зручно брати з собою.
Дуже красиво виглядають шматочки нарізаного рулету з лаваша з сьомгою, нанизані на довгі дерев'яні палички.
Успіхів у приготуванні!
- Лаваш - 1 штука
- Копчений або солоний лосось - 400-450 грам
- Лук-Schnitt повідомив AFP - - За смаком
- Кріп - пучок За смаком
- Лимон - 1/2 штуки (знадобиться сік)
- Чорний перець - - За смаком
- Сир - 300 грам (філадельфія, Видалити або більше.)
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів (знежирений)
- Korn, рукола або інший салат (пучок) - пучок За смаком