Рулет з лаваша з сьомгою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьомга вважається королівської рибою. Мабуть, будь-яку страву з такої риби створено для того, щоб бути смачним! Рулет з сьомги і сиру підійде до святкового столу. Приготувати його легко!
Сьогодні Ви дізнаєтеся, як без праці приготувати рулет з лаваша з сьомгою і сиром. Головне - при виборі продуктів слід пам'ятати, що лаваш повинен бути м'яким. Свіжість інгредієнтів - запорука успіху в приготуванні цієї страви. Смачного!
- Сьомга - 300 грам
- Лаваш вірменський - 2 штуки (тонкий)
- Сир філадельфія - 250 грам
- Огірок - 1 штука
Нарізаємо рибу невеликими скибочками.
Тонко нарізаємо соломкою огірок. Шкірку, якщо жорстка, можна зняти.
Обережно розстеляємо лаваш на столі, промазуємо його поверхню сиром Філадельфія (можна замінити будь-яким вершковим сиром). Також для цієї страви підійде сорт сиру Маскарпоне.
На лаваш викладаємо нашу начинку: рівномірно розподіляємо сьомгу і огірочок по поверхні.
Звертаємо лаваш ковбаскою. На цьому етапі, якщо в запасі є час, можна загорнути його в харчову плівку і залишити ненадовго в холодильнику.
Гострим ножем ріжемо трубочку лаваша з начинкою на маленькі рулетики.
Смачна і швидка закуска на святковий стіл до Ваших послуг!