Рулет з лаваша з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
При всій простоті приготування цієї страви, язик не повернеться назвати його звичайним або легким. Рулет з насиченою начинкою - одна з найпопулярніших закусок на будь-якому святковому заході.
Рулети зі всілякими начинками завжди будуть користуватися скаженою популярністю, так що буде актуально розповісти, як зробити рулет з лаваша з морквою по-корейськи. Раджу поміщати харчової лаваш під плівку і ховати на ніч в холодильник для просочення. Хай щастить!
- Морква свіжа - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Печінка варена - 200 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
Свіжу моркву очищаємо і трьом на тертці. Лук подрібнюємо, а зелень ретельно промиваємо.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву. Пасеруємо все до м'якості.
Відварну курячу печінку дрібно нарізаємо.
Змішуємо печінку з цибулею і морквою.
Змащуємо одну сторону лаваша майонезом.
На половину лаваша викладаємо листя зелень і моркву по-корейськи.
Заправте печінку майонезом, перемішайте. Викладіть зверху на моркву.
Накрийте вільним кінцем лаваша. Поверніть все в рулет. Загорніть рулет в харчову плівку, помістіть його в холодильник на ніч.
Поріжте рулет на порційні шматочки. Смачного!