Рулет з лаваша з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить м'ясні рулетики і лаваш, я розповім, як приготувати рулет з лаваша з ковбасою. Ситно, смачно, швидко і просто.
Важливо! Для такого рецепта приготування рулету з лаваша і ковбаси підійде тільки тонкий "вірменський" лаваш, інакше рулети у вас просто не згорнуться. Смачного!
- Тонкий лаваш - 4 штуки
- Ковбаса - 300 грам
- Морквина корейська - 200 грам
- Сир Російський - 300 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень петрушки - 100 грам
Для початку приготуємо начинку: візьмемо ковбасу, желательно вареную, але через брак оной, можна взяти і напівкопчену, чоловік особливо любить з часником. Наріжемо її дрібно, соломкою.
Тепер беремо сир, бажано твердий, так як він краще натирається і натираємо його на тертці. Краще натирати на дрібній, так начинка в рулетах буде ніжнішою.
Зелень петрушки добре промиваємо і дрібно нашінковиваем.
Тепер беремо перший лист лаваша змащуємо його майонезом і викладаємо на нього рівним шаром морквину по-корейськи.
Зверху закриваємо це другим листом лаваша, його також змащуємо майонезом і викладаємо на нього нарізану ковбаску.
Чи не зупиняємося на досягнутому і закриваємо ковбасу третім шаром лаваша, який також змащуємо майонезом і посипаємо його тертим сиром.
І ось тільки зараз обережненько, щоб лаваш не порвати, скачуємо рулет. І прибираємо його на деякий час в холодильник, щоб він охолов. Такий рулет виходить дуже ситним, в холодну пору року мій чоловік любить, щоб я трохи пропекла його в духовці, пальчики оближеш, яка смакота виявляється!
При подачі на стіл рулет потрібно розрізати на часточки.