Рецепт Рулет з лаваша з фаршем фото

Рулет з лаваша з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Лаваш
Дієтичне харчування , Рецепти без шкоди
Обід на швидку руку , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Не дивно, що нам всім так полюбився східний тонкий лаваш - кількість варіацій рулетів і всіляких закусок з нього просто зашкалює! Пропоную вашій увазі мій улюблений

Опис приготування:

Розповідаю, як зробити рулети з лаваша з фаршем. В принципі, нічого складного в приготуванні немає, але завжди зручніше мати під рукою рецепт, щоб нічого не забути і не наплутати. В результаті, якщо будете чітко слідувати рецептом, у вас вийде дуже соковитий і ситний лаваш, який можна подавати як закуску на святковий стіл або фуршет, можна використовувати як швидкий перекус по ходу дня, а можна поставити на стіл під час вечірки. Словом, блюдо універсально у використанні, так що рецепт стане в нагоді кожному

1. Фарш размораживаем окремо, або ж кидаємо в сковорідку прямо так, і на середньому вогні доводимо до готовності (від десяти до двадцяти хвилин).

2. Поки фарш готується, лаваші (обов'язково обидва разом, не відокремлювати один від одного, щоб потім рулет не порвати в самий невідповідний момент) распрямляем, і змащуємо сметаною. Можна поверх сметани посипати улюблені спеції, але класичний рецепт рулету з лаваша з фаршем цього не вимагає.

3. Ми залишаємо лаваш просочитися, а в цей час дрібно нарізаємо помідори і морква (якщо необхідно).

4. Тепер все, що нам залишилося - це викласти на лаваш підсмажений фарш, морква, помідори, і зелень, якщо побажаєте. Туго звертаємо лаваш в рулет, ріжемо на шматочки - і сніданок готовий!

Я впевнена, одного разу спробувавши цей чудовий і простий рецепт рулету з лаваша з фаршем, ви його напевно полюбите за свою простоту і гармонійність смаку!


  • Тонкий лаваш - 2 штуки
  • Фарш свинний - 300 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Салат "морковь по корейски" - 150 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Розповідаю, як зробити рулети з лаваша з фаршем. В принципі, нічого складного в приготуванні немає, але завжди зручніше мати під рукою рецепт, щоб нічого не забути і не наплутати. В результаті, якщо будете чітко слідувати рецептом, у вас вийде дуже соковитий і ситний лаваш, який можна подавати як закуску на святковий стіл або фуршет, можна використовувати як швидкий перекус по ходу дня, а можна поставити на стіл під час вечірки. Словом, блюдо універсально у використанні, так що рецепт стане в нагоді кожному

1. Фарш размораживаем окремо, або ж кидаємо в сковорідку прямо так, і на середньому вогні доводимо до готовності (від десяти до двадцяти хвилин).

2. Поки фарш готується, лаваші (обов'язково обидва разом, не відокремлювати один від одного, щоб потім рулет не порвати в самий невідповідний момент) распрямляем, і змащуємо сметаною. Можна поверх сметани посипати улюблені спеції, але класичний рецепт рулету з лаваша з фаршем цього не вимагає.

3. Ми залишаємо лаваш просочитися, а в цей час дрібно нарізаємо помідори і морква (якщо необхідно).

4. Тепер все, що нам залишилося - це викласти на лаваш підсмажений фарш, морква, помідори, і зелень, якщо побажаєте. Туго звертаємо лаваш в рулет, ріжемо на шматочки - і сніданок готовий!

Я впевнена, одного разу спробувавши цей чудовий і простий рецепт рулету з лаваша з фаршем, ви його напевно полюбите за свою простоту і гармонійність смаку!

Схожі рецепти