Рецепт Рулет з цілої курки фото

Рулет з цілої курки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо не знаєте, що приготувати з курки до святкового столу, приготуйте рулет. Це просто, виходить ефектно, до того ж варіанти начинки ви можете вибирати за смаком.

Опис приготування:

Не знаю, що приготувати на святковий стіл? Тоді зробіть рулет з курки. Це зовсім нескладно, при цьому начинка рулету повністю залежить від вашої фантазії і переваг. Дивіться покрокові рекомендації до рецептом і готуйте із задоволенням!

  • Курка - 1 штука
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
  • Маслини - 10 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори черрі - 3-4 штук
  • Желатин - 10 грам
  • Сухі пряні трави - 1 Чайна ложка
рулет з цілої курки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рулет з цілої курки - фото крок 2
Промийте курку і гострим ножем зніміть з неї м'якоть, робіть це починаючи з грудки, як би"роздягаючи" курку. Крильця краще відразу відрізати, вони нам не знадобляться.
рулет з цілої курки - фото крок 3
Уздовж курячої ніжки зробіть надріз і акуратно підрізаючи кісточку, видаліть її.
рулет з цілої курки - фото крок 4
Розкладіть на столі фольгу в 2 шару, викладіть на неї зняте куряче м'ясо.
рулет з цілої курки - фото крок 5
Ножем зріжте потовщення з грудки, зрізану частину перемістіть туди, де шар м'яса тонше.
рулет з цілої курки - фото крок 6
Таким чином, вирівняйте товщину м'яса по всій поверхні.
рулет з цілої курки - фото крок 7
Злегка відбийте м'ясо, посипте желатином, приправити сіллю, поперчіть, додайте пряні сухі трави.
рулет з цілої курки - фото крок 8
Поріжте маслини, измельчитечасник, викладіть на поверхню м'яса.
рулет з цілої курки - фото крок 9
Викладіть смужки болгарського перцю і шматочки помідорів, видаливши насіння.
рулет з цілої курки - фото крок 10
Акуратно згорніть рулет, допомагаючи собі краєм фольги.
рулет з цілої курки - фото крок 11
Рулет можна відварити і тоді його слід перев'язати мотузкою.
рулет з цілої курки - фото крок 12
Для запікання в духовці щільно оберніть курячий рулет фольгою. Запікайте 1, 5 години в духовці при температурі 150-180 градусів.
рулет з цілої курки - фото крок 13
Перш ніж робити нарізку з рулету, його слід повністю охолодити.
рулет з цілої курки - фото крок 14
Подавайте нарізку з курячого рулету на салатних листках, зі свіжими овочами та зеленню. Рулет виходить красивим і смачним!

Схожі рецепти