Рецепт М'ясний рулет з курки фото

М'ясний рулет з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для приготування цього рулету вам знадобиться всього лише курка, крем, спеції і сіль, а найважче, що необхідно зробити, це обробити курячу тушку. Приготувати це блюдо простіше простого!

Опис приготування:

Пропоную вашій увазі дуже простий спосіб, як приготувати м'ясний рулет з курки. Якщо ви хочете подати рулет гарячим, то вам необхідно після варіння потрібно змастити його майонезом і вершковим маслом і відправити на деякий час в духовку, щоб він підрум'яниться.

  • Курка - 1 штука
  • Крем - 5-8 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
м'ясний рулет з курки - фото крок 1
1. Відокремте м'ясо курки від кісток за допомогою ножа. Зробіть це акуратно, тому що необхідно, щоб шкурка залишилася цілою.
м'ясний рулет з курки - фото крок 2
2. Потім посоліть м'ясо, змастіть його спеціями і сметаною. Сметана дасть м'ясу необхідну м'якість завдяки своїй кислоті.
м'ясний рулет з курки - фото крок 3
3. Загорніть м'ясо рулетом і обмотайте його марлею якомога тугіше. Далі помістіть рулет в мішок для випікання, випустіть з нього повітря і зав'яжіть. Надішліть м'ясо варитися на маленькому вогні приблизно на 2 годину.
м'ясний рулет з курки - фото крок 4
4. Після того, як м'ясо сварились, дайте йому охолонути і відправте в холодильник до ранку. Вранці дістаньте рулет, зніміть марлю і наріжте скибочками. Смачного!

Схожі рецепти