М'ясний рулет з курки
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього рулету вам знадобиться всього лише курка, крем, спеції і сіль, а найважче, що необхідно зробити, це обробити курячу тушку. Приготувати це блюдо простіше простого!
Пропоную вашій увазі дуже простий спосіб, як приготувати м'ясний рулет з курки. Якщо ви хочете подати рулет гарячим, то вам необхідно після варіння потрібно змастити його майонезом і вершковим маслом і відправити на деякий час в духовку, щоб він підрум'яниться.
- Курка - 1 штука
- Крем - 5-8 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Відокремте м'ясо курки від кісток за допомогою ножа. Зробіть це акуратно, тому що необхідно, щоб шкурка залишилася цілою.
2. Потім посоліть м'ясо, змастіть його спеціями і сметаною. Сметана дасть м'ясу необхідну м'якість завдяки своїй кислоті.
3. Загорніть м'ясо рулетом і обмотайте його марлею якомога тугіше. Далі помістіть рулет в мішок для випікання, випустіть з нього повітря і зав'яжіть. Надішліть м'ясо варитися на маленькому вогні приблизно на 2 годину.
4. Після того, як м'ясо сварились, дайте йому охолонути і відправте в холодильник до ранку. Вранці дістаньте рулет, зніміть марлю і наріжте скибочками. Смачного!