Рулет з курки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже нехитрий рецепт приготування курячої грудки - разом з чорносливом, часником і зеленню. Таке блюдо може стати і закускою, і основним, і святковим на будь-якому столі.
Такі рулети стануть відмінним доповненням до святкового столу. Поєднання чорносливу з часником, зеленню і майонезом створюють справжній ансамбль смаку. Якщо в Починаючи додати подрібнений волоський горіх, то смак м'яса ще більше доповниться і покращиться.
- Куряче філе - 800 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Горіхи - 100 грам
- Зелень - 30 грам
- Майонез - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
1. Нарізаємо філе на відбивні. Товщина шматка повинна бути не більше 0, 7 см.
2. З такої кількості м'яса виходить близько 10 відбивних. Кожен шматок слід добре відбити молотком по обидва боки, після чого посолити і поперчити.
3. Нарізаємо чорнослив якомога тонше і дрібніше. Викладаємо його в серединку, після чого загортаємо рулет.
4. Отримані рулетики викладаємо в ємність для запікання. У мене була скляна форма, в якій я часто роблю запіканки.
5. В окремому посуді змішуємо майонез, дрібно посічену зелень петрушки, після чого додаємо часник і дрібно нарубані волоські горіхи.
6. Заливаємо отриманим соусом рулети і відправляємо ємність в духовку на 40 хвилин. Температура духової шафи повинна бути 180-190 градусів.
7. Подавати рулет з курки з чорносливом в домашніх умовах можна окремо (частина), а можна на одній страві (якщо на святковий стіл). Презентацію можна робити будь-яку.