Рецепт салату з курки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний салат, який доповнить ваш святковий стіл. Ніжний салатик з легким присмаком копченостей, який дає чорнослив. Прочитайте як приготувати рецепт салату з курки з чорносливом.
Я дуже часто роблю такий салатик, як закуску до гарніру або просто на перекус. "розлітається" він у нас на рахунок три, як в звичайні будні, так і на свята. Гостям до столу я люблю подавати цей салат, викладаючи його за допомогою кулінарного кільця і прикрашаю зеленню. Так салат виглядає привабливо і апетитно. Рекомендую спробувати.
- Куряча грудка - 0, 5-1 кілограма
- Сушений чорнослив - 10-20 штук
- Огірки - 4 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Грецькі горіхи - 50 грам
Відваріть курячу грудку в підсоленій воді до готовності протягом 20-30 хвилин. Після цього відставте ємність c вогню і дайте охолонути.
Як тільки м'ясо охололо, поріжте його невеликими кубиками і відправте в широку ємність.
Відваріть яйця в киплячій воді протягом 10 хвилин. Після, надішліть їх під холодну воду. Коли яйця охолонуть, подрібніть їх і відправте в ємність з куркою.
Якщо вам попався сухуватий чорнослив, замочіть його на 2-3 хвилини в окропі, після чого просушіть на рушник і наріжте невеликими скибочками. Надсилайте нарізаний чорнослив до решти інгредієнтів.
Волоські горіхи трохи порубати ножем і відправляйте в миску.
Кубиком поріжте огірки. Для більш ніжної консистенції салату, рекомендую очистити огірки від шкірки.
Заправте салат сметаною.
Салат перемішайте і подавайте в красивій піалі.