Рулет із судака
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний і ніжний рулет виходить із судака, обов'язково приготуйте його і подайте до святкового столу, повірте, ваші гості залишаться в захваті від такої чудової закуски.
Я вважаю, що на будь-якому святковому столі обов'язково повинні бути різноманітні закуски, не тільки з м'яса, але і з риби. Якщо ви зі мною згодні, тоді я хочу запропонувати вам одну чудову закуску і розповісти, як зробити рулет із судака. За основу тут ми беремо філе самого судака, а в якості начинки у нас буде сьомга, втім, її можна замінити іншою червоною рибою. Закуска за цим рецептом дійсно виходить неймовірно смачна, тому обов'язково приготуйте рулет із судака в домашніх умовах, ви залишитеся задоволені ним.
- Філе судака - 300-350 грам
- Філе сьомги - 250-300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершки 33% - 100 грам
- Спеції - За смаком (перець білий мелений, паприки мелена)
- Сіль - За смаком
Для початку ми промиваємо рибу, витираємо її і подрібнюємо, викладаємо судака в одну миску, а сьомгу в іншу. Далі розбиваємо яйця і відділяємо білки від жовтків, білки збиваємо в густу піну і викладаємо в миску з подрібненим судаком, перемішуємо все і додаємо вершки, білий перець і сіль за смаком, ще раз все збиваємо. Тепер в іншій мисці збиваємо жовтки і з'єднуємо їх з подрібненою сьомгою, додаємо в масу паприку і сіль. Після цього ми розрізаємо рукав для запікання по шву і розстеляємо його на столі, змочуємо рукав водою і рівним шаром викладаємо на нього масу з судака, на неї також рівним шаром кладемо сьомгу, перемішану з жовтками.
Далі ми дуже акуратно згортаємо все рулетом, піднімаючи рукав, кінці рукава закручуємо.
Готуємо рулет на пару (в мультиварці або пароварці) протягом 40-45 хвилин. Коли готовий рулет охолоне, нарізаємо його на скибочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!