Рецепт Рулет із судака фото

Рулет із судака
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Неймовірно смачний і ніжний рулет виходить із судака, обов'язково приготуйте його і подайте до святкового столу, повірте, ваші гості залишаться в захваті від такої чудової закуски.

Опис приготування:

Я вважаю, що на будь-якому святковому столі обов'язково повинні бути різноманітні закуски, не тільки з м'яса, але і з риби. Якщо ви зі мною згодні, тоді я хочу запропонувати вам одну чудову закуску і розповісти, як зробити рулет із судака. За основу тут ми беремо філе самого судака, а в якості начинки у нас буде сьомга, втім, її можна замінити іншою червоною рибою. Закуска за цим рецептом дійсно виходить неймовірно смачна, тому обов'язково приготуйте рулет із судака в домашніх умовах, ви залишитеся задоволені ним.

  • Філе судака - 300-350 грам
  • Філе сьомги - 250-300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершки 33% - 100 грам
  • Спеції - За смаком (перець білий мелений, паприки мелена)
  • Сіль - За смаком
рулет із судака - фото крок 1
Для початку ми промиваємо рибу, витираємо її і подрібнюємо, викладаємо судака в одну миску, а сьомгу в іншу. Далі розбиваємо яйця і відділяємо білки від жовтків, білки збиваємо в густу піну і викладаємо в миску з подрібненим судаком, перемішуємо все і додаємо вершки, білий перець і сіль за смаком, ще раз все збиваємо. Тепер в іншій мисці збиваємо жовтки і з'єднуємо їх з подрібненою сьомгою, додаємо в масу паприку і сіль. Після цього ми розрізаємо рукав для запікання по шву і розстеляємо його на столі, змочуємо рукав водою і рівним шаром викладаємо на нього масу з судака, на неї також рівним шаром кладемо сьомгу, перемішану з жовтками.
рулет із судака - фото крок 2
Далі ми дуже акуратно згортаємо все рулетом, піднімаючи рукав, кінці рукава закручуємо.
рулет із судака - фото крок 3
Готуємо рулет на пару (в мультиварці або пароварці) протягом 40-45 хвилин. Коли готовий рулет охолоне, нарізаємо його на скибочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти