Рецепт «Ru» фото

«Ru»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Освоюючи класичну французьку кухню, обов'язково варто взяти на замітку цей простий рецепт. Я хочу навчити вас, як приготувати"Ру" , - основу більшості знайомих нам і немає соусів. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Що ж таке"Ру" ? Це традиційний загущувач, який надає структуру соусів. Складається всього з двох простих інгредієнтів, але відмінно поєднується з різними добавками. Якщо ви любите доповнювати щоденне або святкове меню соусами, обов'язково цей рецепт повинен бути у вашій кулінарній скарбнички:)

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
& Quot; ру
1. Викладіть вершкове масло в невеликій сотейник і поставте на вогонь.
& Quot; ру
2. Тим часом просійте борошно.
& Quot; ру
3. І всипте її в розтоплене масло.
& Quot; ру
4. Перемішуйте акуратно, щоб не було грудочок. Борошно повинна стати трохи золотистої. Якщо виходить дуже щільна маса, влийте трішки рідини: вершки, молоко, бульйон або просто воду.
& Quot; ру
5. Додавши молоко, сіль і спеції, ви отримаєте класичний соус"Бешамель" , наприклад. Смачних вам експериментів на кухні!

Схожі рецепти