«Ru»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Освоюючи класичну французьку кухню, обов'язково варто взяти на замітку цей простий рецепт. Я хочу навчити вас, як приготувати"Ру" , - основу більшості знайомих нам і немає соусів. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Що ж таке"Ру" ? Це традиційний загущувач, який надає структуру соусів. Складається всього з двох простих інгредієнтів, але відмінно поєднується з різними добавками. Якщо ви любите доповнювати щоденне або святкове меню соусами, обов'язково цей рецепт повинен бути у вашій кулінарній скарбнички:)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
1. Викладіть вершкове масло в невеликій сотейник і поставте на вогонь.
2. Тим часом просійте борошно.
3. І всипте її в розтоплене масло.
4. Перемішуйте акуратно, щоб не було грудочок. Борошно повинна стати трохи золотистої. Якщо виходить дуже щільна маса, влийте трішки рідини: вершки, молоко, бульйон або просто воду.
5. Додавши молоко, сіль і спеції, ви отримаєте класичний соус"Бешамель" , наприклад. Смачних вам експериментів на кухні!