Рожеве пюре
(покроковий рецепт з фото)
За смаком це пюре нічим не відрізняється від традиційного картопляного, а за кольором воно неймовірно красиво. Такий гарнір точно сподобається дітям - адже це так незвично!
Доречні тут будуть добавки, які підходять для традиційного пюре, тепле молоко або сире яйце.
- Картопля - 600 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Буряк варена - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля залийте водою і відваріть до готовності.
Воду злийте, додайте олію.
Картопля розімніть товкачем.
Буряк натріть на тертці і вичавіть сік. Я протерла через сито.
Додайте в пюре.
Збийте до однорідного стану і кольору.
Пюре готове. Смачного!