Роли з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Це - дуже смачні роли з червоною ікрою, крабовими паличками і сиром "філадельфія" . Якщо передумали йти в суші-бар, спробуйте зробити роли самостійно, в цьому немає нічого складного. Дуже смачно!
Приготовлені в домашніх умовах, роли з червоною ікрою, можливо, і не вийдуть такими красивими і акуратними, як в суші-барах, зате ви отримаєте неоціненний досвід! Готові суші подаються до столу з традиційним соєвим соусом, маринованим імбиром і гострим васабі. Хай щастить!
- Мал - За смаком(100 грам - на один рол)
- Ікра червона - 40 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Листя Нори - За смаком(1 лист на 1 рулет)
- Сир "філадельфія" - 100 грам
- Цукор, вода і оцет - За смаком (заправка рису (з 200 грам): 15 мл. Води, сіль 0, 5 середня лінія, цукор 0, 5 середня лінія, оцет 0, 5 середня лінія)
Попередньо рис потрібно відварити до готовності, потім додати в нього заправку з води, оцту, сіль і пісочний.
Розкладаємо на столі листя норі. Змоченими руками викладаємо на кожен лист 100 грам звареного рису. Краї залишаємо вільними.
Викладаємо на рис частина ікри.
Зверху кладемо кілька смужок нарізаної вздовж крабової палички.
Акуратно, ножем, намазуємо сир "філадельфія" .
Акуратно скручуємо рол.
Мокрим ножем розрізаємо рулет на кілька ролів.
Прикрашаємо роли залишилася ікрою. Смачного!